2777
2789
عنوان

ترمیم رابطه ی سرد

1736 بازدید | 17 پست

بچه ها بالاخره تونستم با سعیو تلاش دوباره خونمونو گرم کنم اخه چن وقت بود خیلی بد بودیم..  ولی خیلی صبوری وتلاش کردم.. خداروشکر جواب داد.. شده شماها  دوباره یه رابطه سرد رو درست کنین. چجوری؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری ایرانی

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

بله منو همسرم یه 6 ماهی خیلی رابطمون داغون شده بود طوری که دیگه به جدایی فکر میکردم....ولی جفتمون تلاش کردیم تا دوباره گرمی قبل برگرده و بهترم شده خدا رو شکر....الان 3 ساله عالی شدیم

اصلا برای چی سرد شده بودین؟ انگیزشو از کجا آوردی؟

همش دعوا و گیر دادن بود کل زندگیمون.. داشتیم به جدایی فکرمیکردیم. اما دیدم زندگی خودم اینهمه بخاطرش سختی دیدم نباید خراب باشه.. چون دوسش دارم هم شوهرمو هم زندگیمو شروع کردم تغییر رفتار بعد یک هفته شوهرمم کم کم تغییر رفتار داد خداروشکر الان مثه اولای زندگیمون شدیم

منم بعد از ۳۸ روز حالت افسردگی امروز حالم خیلی بهتر شدم و از این بابت خدا رو شکر میکنم .......

با همسرم تو این مدت خیلی دعوا داشتیم و کل کل .....

از دستش دلخور بودم ولی خوب سعی میکردم باهاش خوب رفتار کنم 

به نظرم همه چیز دست خود آدمه که رابطه رو به چه سمت و سویی بکشونه

بهت تبریک میگم عزیزم خیلی حس خوبیه بعد یه مدت صبر به نتیجه دلخواهت میرسی

منم بعد از ۳۸ روز حالت افسردگی امروز حالم خیلی بهتر شدم و از این بابت خدا رو شکر میکنم ....... با ه ...

اره واقعا مخصوصا ببینی طرف مقابل بعد یه مدت تلاش میکنه خیلی خوبه. ممنون

یاد ما هم بده 😞هرچند اونی که مد نظرمه ،راه دوره...فقط دوسدارم نظرش بهم جلب بشه دوباره

مشکل هر رابطه ای فرق میکنه.. اما ماهمش بهم گیر میدادیم ومن سعی کردم اینکارو نکنم خیلی سخت بود اما کمکم تونستم جلو زبونمو بگیرم