شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 382 عنوان واقعا دلم میخواد با سه پسر کره ای ازدواج کنم😅 83 بازدید | 12 پست همشون پاک عاشق تو دل برو خوشگلا خداااااااا 😅😅🤣🤣🤣 کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️ امروز | 01:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 382 وای بچه ها یه جای سه یه بزارین اشتباه شد امان از دست این کیبورد منحرف کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
_bitsy_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 23259 اینجا همه میخوان با گوله پشم ازدواج کنن کره ای قبول ندارن It still feels like the first day
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 382 حالا به یدونه راضی نمیشی ؟ بابا به خدا کیبوردم منحرفه🤣🤣😅 کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
anaelll عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 824 وای بچه ها یه جای سه یه بزارین اشتباه شد امان از دست این کیبورد منحرف عب نداره من همون سه تاشم پذیرفتم😂👌🏻مگه میشه انتخاب کرد بینشون🫠
10raha01 عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 153 بابا به خدا کیبوردم منحرفه🤣🤣😅 آره باباااا میدونممم😁🤣 هر تیره شبی را سحری است🤍