2777
2789
واقعا،،،؟؟؟ولی مامانم میگه اونا هرچی ببرن بر میگردونن

خدا کنه برگردونن

برای برگشتش خیلی کارها باید کرد

از مامان من یکعااالمه طلا و دلار بردن

هنوز که خبری نیست بعد از یکسال

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

واقعا،،،؟؟؟ولی مامانم میگه اونا هرچی ببرن بر میگردونن

آره میارن ولی من بوده چیزایی که اصلا نیارن به کلاه داشتم خیلی ساله گم شده ولی شالمو برده بودن اوردن حتی خوابشون دیده بودم که یه زنی شالمو پوشیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره میارن ولی من بوده چیزایی که اصلا نیارن به کلاه داشتم خیلی ساله گم شده ولی شالمو برده بودن اوردن ...

انشالله اگه کار از ما بهترون باشه برات بیارن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

وای 😭چقدر😔

میگم من الان هرجور شده باید جورش کنم یادگاری هست که کسی متوجه نشه گم شده یا دزیده شده بعد یه مدتی انشالله بتونم بجاش بخرم النگو هست

نمیدونم بدلشو از کجا گیر بیارم مدل قدیمی هست باید بدلش ساخته بشه ۴میلیون بهم گفتن و نقره ۱۰میلیون چیکارکنم

خدا کنه برگردوننبرای برگشتش خیلی کارها باید کرداز مامان من یکعااالمه طلا و دلار بردنهنوز که خبری نیس ...

شاید آدمی زاد برده باشه نه از ما بهترون،،،،امکانش نیست؟؟؟

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

انشالله اگه کار از ما بهترون باشه برات بیارن

ولی من میگم بدلشو جور کنم تابعدا پولم جمع شد اصلشو بخرم نمیخوام بقیه متوجه بشن

بخدا به من بود میگفتن ولش کن

بهم گفت بدلش باید 4میلیون اجرت ساخت بدی

منم نکنه دزد زده من در مورد طلام شکم اینه

ما پیش یکنفر که قرآن باز میکنه و کارش خیلی حرفه ای هست رفتیم

گفت اجنه قصد اذیت دارن

کلی طلا و دلار بردن

یک بیستمش را آوردن دروغ چرا

ولی اصل کاریا مونده هنوز نیاوردن

باید بهشون چیزایی بدی که خوشحال بشن

ولی ما هنوزم نفهمیدم چرا قصد اذیت دارن

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

کسی نیومده خونتون که بهشون اعتماد نداشته باشید؟بیرون از خونه گم نشده؟

نه اصلا نپوشیدم تو کمد بوده چرا رفت آمد هست الان مشکلم اینه چجوری بدلش جور کنم زود که کسی نفهمه بینشون دعوت بشه چون معلومه دزد کیه میدونم تا دعوت نشه باید بدل جور کنم موقتی گفتن بهم ساخت بدلش 4میلیون

آره میارن ولی من بوده چیزایی که اصلا نیارن به کلاه داشتم خیلی ساله گم شده ولی شالمو برده بودن اوردن ...

چی میشه چیزایی رو میبرن باز میارن؟

ولی من میگم بدلشو جور کنم تابعدا پولم جمع شد اصلشو بخرم نمیخوام بقیه متوجه بشن بخدا به من بود میگفتن ...

وای دیوانه ای مگه چهار میلیون پول ساخت بدی،به بقیه بگو شکسته دلم نمیاد عوض کنم گذاشتم خونه

ما پیش یکنفر که قرآن باز میکنه و کارش خیلی حرفه ای هست رفتیمگفت اجنه قصد اذیت دارنکلی طلا و دلار برد ...

آوردن کجا پیداش کردی؟باید بخورات خوب تو خونه دود کنی

آوردن کجا پیداش کردی؟باید بخورات خوب تو خونه دود کنی

تو کنج تاریک پیدا کردیم

زیر کوسن مبل

اون خانم قرآن باز کن هم گفت باید کنج های تاریک خونه رو بگردین

گوشه کمدا و کلا جاهایی که خیلی در دسترس نیست و تاریکه