2777
2789
عنوان

چند ماه دیگه عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متنفرم از سنتی که همش زور و اجبار داره ته اکثرشونم بدبختی و طلاق عاطفی و بی پولیه 😑

عزیزم سنتی اتفاقا خیلی خوبه به شرطی که مادر و پدر شما دو تا رو فقط بهم معرفی کنن و اجازه بده چندین ماه مثل یه دوست باهم بگردید و آشنا بشید حتی مسافرت برید ما که این بودیم

طرف با یکی دو سال دوسته بعدا میبینه اخلاقاشون نمیخوره جدا میشن..تو چجوری با دو بار دیدن میخوای یه عم ...

نمیدونم اخلاقشون خانوادگی خوبه این پسره هم اخلاقش خوبه مشکل اینه من چطور با ادمی که اصلا نمیشناسم برم زیر یه سقف یعنی پسره انقد اصکوله نمیدونه باید ی پیام بهم بده

مبتلا به بیماری ادامه دادن اشتباه تا حَدِ تباهی .

نمیدونم اخلاقشون خانوادگی خوبه این پسره هم اخلاقش خوبه مشکل اینه من چطور با ادمی که اصلا نمیشناسم بر ...

ای کاش بیشتر اشنا میشدی و خودت پافشاری میکردی ب اشنایی بیشتر و مشاوره میرفتبن

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

نمیدونم اخلاقشون خانوادگی خوبه این پسره هم اخلاقش خوبه مشکل اینه من چطور با ادمی که اصلا نمیشناسم بر ...

طرف هر شب بیرون میره وقتی جواب می گیره بعد این انگار خواهر و برادرید