2777
2789

قیامت کدوم عالم هست؟

بعد مرگ چی میشیم

کجا میریم

ب اینا فکر میکنم گیج میشم

خیلی سوال دارم که باید یک آدمی باشه حوصله بحث داشته باشه و پر بار

یعنی تهش ما چی میشیم جسم ، روح

نگید بهشت و جهنم اینو که خودمم میدونم

از اول فرایند مرگ تا آخر رو میگم چی میشه

فقط از تناسخ نگید چون اونو باور ندارم و منطقی و عقلانی نیست ب نظرم

خدایا شکرت بی چون و چرا 🧡✨

باید بمیریم تا بفهمیم دقیقا چی میشه و یقین پیدا کنیم چون باورهای مذهبی از نظر علمی اثبات نشدن و حتی ...

اذیتت نمیکنه گیجی؟ مات بودن یسری چیزا؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید بمیریم تا بفهمیم دقیقا چی میشه و یقین پیدا کنیم چون باورهای مذهبی از نظر علمی اثبات نشدن و حتی ...

خیلی چیزا به یقین رسیدن برنامه زندگی پس از زندگی رو نگاه کردی؟

خیلی چیزا به یقین رسیدن برنامه زندگی پس از زندگی رو نگاه کردی؟

اره اونو نگاه کردن و بعدش خیلی گسترده تر تحقیق کردم و دیدم دانشمندا راجب اون تجربیات هم دو تا نظر متفاوت دارن

یه سریا میگن اینو رو موش ها هم انجام دادن و این ها توهمات مغزه و چون مغز داره بیشترین تلاش رو برای بقا میکنه همه چیز حتی از بیداری هم بیدارگونه تر و هوشیار تر به نظر میاد و تو اون چند دقیقه ی قبل از مرگ مغز قدرت های بینایی شنوایی و ... ش ده برابر میشه .

اما یه سری دانشمندای دیگه میگن که این تجربیات نشون دهنده ی زندگی پس از مرگه و روح از بدن خارج شده .

من بیشتر با دومی موافقم و به نظرم ما وارد بعد چهارم شیم بعد از مرگ امت خب هیچ چیز بعید نیست شاید یک درصد بالایی ها درست بگن

اره اونو نگاه کردن و بعدش خیلی گسترده تر تحقیق کردم و دیدم دانشمندا راجب اون تجربیات هم دو تا نظر مت ...

نه دکتر های متخصص مغز هم گفتن که اینا نمیتونه کار مغز باشه چون بعضیاشون جاهایی رو دیدن که حتی خود دکتر پرستار ندیده بودن و حرفایی شنیده بودند که کسی باورش نمیشد

بنظر من عالم غیب هست اما قضیه قیامت برام گنگه

خب این بعد ها چیه

یه کم پیچیده ست . مثلا جن ها مال بعد چهارم هستن

و چون ما سه بعدیم و اونا رو نمیتونیم درک کنیم هر چیزی که ناشناخته باشه برای مغز ترسناکه . حالا دو بعدی ها مثلا تصاویر روی یه کاغذ دو بعدی اگه ما دستمونو ببریم رو کاغذ سایمون میفته رو کاغذ و اونا ما رو نمیتونن ببینن اما سایمون میبینن و میترسن .

بعد دوم و سوم که مساحت و حجم هستن اما بعد چهارم زمانه یعنی کسی که چهاربعدیه مثل ما محدود به زمان و مکان خاص نیست و میتونه سفر در زمان کنه . اما بعد های بالاتر نمیدونم چی هستن

نه دکتر های متخصص مغز هم گفتن که اینا نمیتونه کار مغز باشه چون بعضیاشون جاهایی رو دیدن که حتی خود دک ...

آره اینکه عالم غیب باشه منطقی تره

اما خود قرآن خیلی باگ داره تناقض زیاد داره