2777
2789
عنوان

بچه ها شما هم زیاد فکر و خیال میکنید😪😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 32 پست
قبلا شدید وسواس فکری داشتم ذهنم یک ثانیه هم خاموش نمیشد بی خیال بودن واسم شده بود حسرت

یه قرصی هست که ۱ سال پیش چند ماه خوردم خوب شده بودم الانم میدونم چند ماه بخورم خوب میشم تا چند ماه ولی چون حافظه روضعیف میکنه و من شاغلم نمیخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه قرصی هست که ۱ سال پیش چند ماه خوردم خوب شده بودم الانم میدونم چند ماه بخورم خوب میشم تا چند ماه و ...

مراجعه کن روان پزشک

قرص دیگه ای تجویز کنه

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

فکر و خیال بیخود آدمو پییییر میکنه خیلی بده منم درونگرام و کلا خیلی به همه چیز فکر میکنم و تجزیه تحل ...

منم همین جوریم از چند زاویه نگاه میکنم و زیاد تجزیه تحلیل میکنم

حالا باز الان متوسطه رو به بالاست اون موقع که ۱۴ ۱۵ سالم بود دیگه خیلی وضعم بد بود ۲۴ ساعته در حال فکر بودم الان چون شاغل شدم یه زره کم شده

مراجعه کن روان پزشک قرص دیگه ای تجویز کنه

تو بچگی و نوجوانی خیلی رفتم از خصوصی بگیر تا دولتی ولی هیچ کدوم فایده نداشته

تنها قرصی که واسه من فایده داره که البته خودم تجویز کردم واسه خودم فلوکسامین هست که اگه حافظه رو ضعیف نمیکرد میخوردم

تو بچگی و نوجوانی خیلی رفتم از خصوصی بگیر تا دولتی ولی هیچ کدوم فایده نداشته تنها قرصی که واسه من ف ...

من مصرف میکنم و حس میکنم حتی حافظه و تمرکزم بیشتر و بهتر شده

قبلا خیلی درگیری فکری داشتم و مشکل عدم تمرکز

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

فلوکسامین میخوری تو هم؟

سیتالوپرام

حتما امتحان میکنممرسی

فدات