2777
2789

دلم میخواد زندگی و آسون بگیرم و آدم بیخیالی باشم ولی شرایط جوریه که باید به هدفی که میخوام برسم تا مشکلاتم تموم شه ولی تا اون موقع که ممکنه پنج شیش سال طول بکشه

باید تلاش کنم و وسواس فکری

فکر و خیال ولم نمیکنه از یک طرف نمیخوام خودم ولم کنه از یک طرف فکر میکنم اشتباهه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبلا شدید وسواس فکری داشتم

ذهنم یک ثانیه هم خاموش نمیشد

بی خیال بودن واسم شده بود حسرت

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

فکر و خیال بیخود آدمو پییییر میکنه خیلی بده

منم درونگرام و کلا خیلی به همه چیز فکر میکنم و تجزیه تحلیل میکنم و به یه موضوع از چند جهت و زاویه فکر میکنم و نگاه میکنم بعضی موقع ها دوست دارم مغزمو بکنم بندازم دور تا دیگه به هیچی فکر نکنم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چطوری بهتر شدین

روان پزشک قرص تجویز کرد دیگه کلا خنثی شدم

عوارض داره

اما مزیتش برای من بیشتره

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)