2777
2789
عنوان

دوستان زودی بیاید جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 28 پست
باز اینم بستگی به این داره که چقدر ناراحت شده باشم اگه بعدا که آروم شدم با دید باز تر نگاه کردم و دی ...

میدونی پدرت چون مغروره وهرگز عذرخواهی نمیکنه تو بیخیال میشی وکوتاه میای ولی مادرت ب نظرم لوست کرده که خودش میاد میگه عذرمیخوام حتی واسه کمترین توهین ها هم میگه؟؟؟اگرتوام مقصر باشی چی بازم میگه؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم از همه توقع وانتظار عذر خواهی دارم دوست داشتم نادروپدرم زبونی بگن ولی به قول تو همین که متنبه شد ...

وقتی ببینم زیاده آره

از نظر من چه در جایگاه بچه باشی چه پدرو مادر وقتی ببینی واقعا باید عذرخواهی کرد باید انجام داد

چه بسا که خودم اگه مادر شدم حتما اینو به بچم توضیح می دم

اینم بگم که یه وقت سوءتفاهم نشه

من حرف زدم با مامانم خیلی زیاد و الان اوکی شده

وقتی ببینم زیاده آرهاز نظر من چه در جایگاه بچه باشی چه پدرو مادر وقتی ببینی واقعا باید عذرخواهی کرد ...

وقتی ببینی زیاده یعنی چی گلم؟

اهان اوکی یعنی مادرت ازاول عذرخواهی نمیکرد بعد ک کلی باهاش صحبت کردی جدیدا عذرخواهی میکنه

میدونی پدرت چون مغروره وهرگز عذرخواهی نمیکنه تو بیخیال میشی وکوتاه میای ولی مادرت ب نظرم لوست کرده ک ...

من با این نوع دلجویی بابام خیلی اوکی ام متنهی مامانم رفتاری دلجویی نمی کنه

پس کلامی رو قبول کرده

و فکر نمی کنم لوس شدن باشه

نوع تفکر و تربیت ها متفاوته

و آدم منطقی ام وقتی ببینم خودم اشتباه کردم چرا باید بخوام عذرخواهی کنه برعکس خودم تا دیر نشده ازش عذرخواهی می کنم

وقتی ببینی زیاده یعنی چی گلم؟اهان اوکی یعنی مادرت ازاول عذرخواهی نمیکرد بعد ک کلی باهاش صحبت کردی جد ...

جدیدا که نه فکر می کنم تقریبا یه ۸سالی میشه داریم حرف می زنیم باهم و کنار می یام با درخواست ها و رفتار ها

من با این نوع دلجویی بابام خیلی اوکی ام متنهی مامانم رفتاری دلجویی نمی کنهپس کلامی رو قبول کردهو فکر ...

عزیزم دلجویی رفتاری پدرتو گفتی میشینه پیشت فقط درسته پس پذیرفتی که مغروره ونباید توقع وانتظار داشته باشی کلامی عذربخواد پس ب نظرتو منم چون میدونم مادروپدرم هردومغرورن وکلامی خودشون نمیان بگن باید رفتاری بپذیرم درسته عزیزم؟؟؟

جدیدا که نه فکر می کنم تقریبا یه ۸سالی میشه داریم حرف می زنیم باهم و کنار می یام با درخواست ها و رفت ...

ای جون دلم الهی ۱۸سالته حدس نیزدم سنت کم باشه ای خدا از ۱۱ سالگی شروع کردی خط ونشون آفرین که با سن کمت پذیرفتی پدر مغروره وتوقع وانتظار عذرخواهی کلامی تداری مادرهم مغروره ونباید توقع وانتظار کلامی ازش داشت ولی تو ب قول خودت حرف وصحبت کردی واون خودش پذیرفته و اگر تیاد ازاین ب بعد برحسب غرور مادرانش عذرخواهی کلامی کنه پس تو اوکی هستی ومیشی باهاش وبیخیال میشی ومیپدیری وکوتاه میای درسته؟؟؟؟

من با این نوع دلجویی بابام خیلی اوکی ام متنهی مامانم رفتاری دلجویی نمی کنهپس کلامی رو قبول کردهو فکر ...

بین من لحنم تند ونادرست بوده ازنظر نادروپدرم بخاطر پریودم ودوری پرتنرم مزید برعلت شد لحنم عصبی شد یه کم شد باهاشون وتوپیدم اونام بی حرمتی کردن دراینصورت پس حق نداشتم توقع عذرخواهی ازشون میداشتم چه کلامی چه رفتاری چون خودم مقصر بودم درسته؟؟؟

درحالیک اونها اومدن همونطور ک کفتم غیرکلامی ورفتاری ازم دلجویی کردن ولی من توو دلم میکفتم کاش کلامی بگن ولی ب قول تو جایی ک آدم نقصرباشه نباید بخواد وب نظرت من اینجا نقصر بودم ونباید کلامی ورفتاری وهیچ جوره میخواستم آره؟؟؟

عزیزم دلجویی رفتاری پدرتو گفتی میشینه پیشت فقط درسته پس پذیرفتی که مغروره ونباید توقع وانتظار داشته ...

آره

نمیشه یک بزرگسال رو تغییر داد مخصوصا نسل پدر و مادرها مونو

من کنار اومدم

باهاشون حرف زدی؟

می گم بشین باهاشون حرف بزن ببین اوکی ان یا ن

ای جون دلم الهی ۱۸سالته حدس نیزدم سنت کم باشه ای خدا از ۱۱ سالگی شروع کردی خط ونشون آفرین که با سن ک ...

توقع از مادرم برعکس پدرمه مادرم رفتاری دلجویی نمی کنه

اگه واقعا تقصیر اون باشه من اصلا کوتاه نمی یام هر چقدر هم طول بکشه

بین من لحنم تند ونادرست بوده ازنظر نادروپدرم بخاطر پریودم ودوری پرتنرم مزید برعلت شد لحنم عصبی شد یه ...

از دید من هر دو طرف مقصر بودین

شما غیرعمد و اونا عمدی

البته اینم بگم وقتی شما عصبی بودین مسلما طرف مقابل هم با عصبانیت جواب می ده خیلی کم پیش می یاد طرف آروم باشه

بازم بزرگی و علاقه اونارو نشون می ده که اومدن دلجویی

و توی این جور مواقع ک هر دو طرف مقصر هستین بهتره شما هم عذرخواهی کنین)به سبک خودت یا رفتاری یا کلامی

چون اونا عمدا بی حرمتی کردن توقع شما بی جا نبوده

بهتره باهاشون حرف بزنین برای اینکه دوست دارین کلامی بشنوین بهتره اول که شروع می کنین از دلجویی رفتاری شون بگین و حست رو نسبت به اونا بعد کلامی رو بگی

بازم نمی دونم نظرات درست و به جایی دادم یا نه به هر حال شما از من بزرگترین بزارین رو سن کم ام

امیدوارم بتونین چیزی که می خواین رو بیان کنین و به چیزی که می خواین برسین💗