2777
2789
عنوان

دوستان زودی بیاید جواب بدین

131 بازدید | 28 پست

عزیزانی که مادروپدرشون نازکتراز گل بالای چشمت ابرو بهشون نتاحالا بهشون نگفتن وکارورفتاروحرف توهین آمیزباشه مادروپدر ازشون عذرخواهی میکنن کاری ندارم اونها که مثل منن درقبال توهین ها وبی حرمتی های مادروپدر واکنشنتون چیه آیا ازشون میخواید بیان ازتون عذرخواهی کنن؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه توضیح بدی چی میگی وچه میکنی وچه جوری ازشون میخوای اینو؟؟؟

بستگی به نوع رفتار خودت با اونا داره

به شخصه خیلی رک و با اخم ناراحتی بهشون می گم این کارتون یا این حرفتون به نظرم اصلا درست نبوده و خیلی ناراحت شدم و یکم لوس بازی و قهر آخرش می یان عذرخواهی

بستگی به نوع رفتار خودت با اونا دارهبه شخصه خیلی رک و با اخم ناراحتی بهشون می گم این کارتون یا این ح ...

واقعا میان عذر خواهی میکنن ومیگن بهت ببخشید نه مادروپدر من بهشون میگم ناراحت ودلخورمو میرم اتاقم قهر بدترین واروحرف ورفتارم ازجانبشون باشه غیرمستقیم عذرخواهی ودلحویی میکنن مثلا بیا فیلم بیا غذا بخور یا مادر چندتااستیکرمیفرسته یا پدر میاد میکه دخترم دلم تنگ شد درهمین حد یانهایتا مادرمنو ببوسه وپدربگه عاشق دخترمم و...کلامی عذرخواهی نمیکنن هرگز

واقعا میان عذر خواهی میکنن ومیگن بهت ببخشید نه مادروپدر من بهشون میگم ناراحت ودلخورمو میرم اتاقم قهر ...

ولی باور کن همین کارا ها از صد تا کلامی گفتن خیلی قشنگ ترو بهتره

مامانم کلامی میگه باز بابام غرور داره دیگ بالاخره

می یاد میشینه پیشم تکون هم نمی خوره تا خودم کوتاه بیام😅

ولی من رفتار رو ترجیح می دم به حرف

حرف که معنی نداره رفتاره که می مونه

ولی باور کن همین کارا ها از صد تا کلامی گفتن خیلی قشنگ ترو بهتره مامانم کلامی میگه باز بابام غرور دا ...

چقدر قشنگ گفتی عزیزم درسته ولی برام جالب شد تو به مادرت میگی ازم عذربخواه میاد میگه ببخشید ؟

ولی باور کن همین کارا ها از صد تا کلامی گفتن خیلی قشنگ ترو بهتره مامانم کلامی میگه باز بابام غرور دا ...

خب اگر عذر خواهی نکنن مثل پدرت وگاهی حتما مادرت که هنیشه عذرخواهی نمیکنه کلامی تو کوتاه میای وبیخیال میشی؟؟؟

[QUOTE=403255071]چقدر قشنگ گفتی عزیزم درسته ولی برام جالب شد تو به مادرت میگی ازم عذربخواه میاد میگه ببخشید ؟[/QUOTE

ببین اگه هر کسی به غیر از پدر و مادر بود می خواستم که عذرخواهی کنه جهنم می کردم براش تا این حرفو بشنوم ازش

ولی عمرا اگه به مامان بابام بگم عذرخواهی کنین ازم فکر می کنم شأن خودم می یاد پایین

به خصوصیات پدر و مادر خیلی ربط داره

مامان من می دونه اخلاقمو و باهاش درمیون گذاشتم که خوشم نمی یاد یه اشتباهی پیش بیاد و عذرخواسته نشه

پدرم هم می زارم پای غرورش

خب اگر عذر خواهی نکنن مثل پدرت وگاهی حتما مادرت که هنیشه عذرخواهی نمیکنه کلامی تو کوتاه میای وبیخیال ...

باز اینم بستگی به این داره که چقدر ناراحت شده باشم اگه بعدا که آروم شدم با دید باز تر نگاه کردم و دیدم که اونقدر ها موضوع ناراحت کننده ای نبوده که عذری خواسته بشه کوتاه می یام وگرنه اصلا و ابداع

خیلی خلق و خوی تندی دارم می دونم اینو با این حال ولی دیگ چه میشه کرد

[QUOTE=403255071]چقدر قشنگ گفتی عزیزم درسته ولی برام جالب شد تو به مادرت میگی ازم عذربخواه میاد میگه ...

منم از همه توقع وانتظار عذر خواهی دارم دوست داشتم نادروپدرم زبونی بگن ولی به قول تو همین که متنبه شدن وپشیمونن ودلجویی میکنن هزاربرابر قشنگتروبهتراز عذرخواهی کلامیه مادروپدرمنم مغرورن و منم میذارم پای غرور مادرانه وپدرانشون واینکه به نظرم زشت باشه بهشون بگم ازم باید عذر بخواید چون مادروپدرن ولی اینکه مادرت هربار کاری رفتاری حرفی توهین آمیزباشه میاد بهت میگه ببخشیدتاحالا ندیده بودن حقیقتا سوالم اینه اگرمادرت عین پدرت عذرنخواد بیخیال میشی وکوتاه میای واوکی میشی؟؟؟