2777
2789
جواب دادم

تو با نظر دوست پرستارت این تصمیم گرفتی ؟!

راستش من خودم پرستارم هیچ وقت از این نسخه ها برای کسی نمی پیچم نه خودم نه تا حالا پزشک هایی فوق و اتندی ک دیدم این نظرات نداشتن دوستام مرکز بهداشت هستن اونا هم همینطور حرفت عجیبه

نظرات کسی مثل امین رعایا در مورد حنا گذاری میشه تا حدی قبول کرد ولی واکسن شوخی بردار نیست عزیز

این همه زمان ثابت کرده چقدر بچه برای همین بیماری ها مردن درسته بیماریی زایی شون کم تر شده و ضعیف تر شدن ولی از همین برکت واکسن بوده

۴سالشهنه چرا بترسم من خیلی راجع بهش تحقیق کردمو من تقریبا آدم معتقدی هستمبه یه جایی رسیده بودم که نم ...

اخه ی🥲 دلم برای بچتون سوخت بیچاره چه گناهی کرده

علف و گیاه خوب بود دام ها به دامپزشک نیاز نداشتند همش سالم بودن

👩‍🏫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اوتیسم که فرمودین یه جیزی اضافه کنم..گاها واکسن باعث میشه که بچه علائم اوتیسم از خودش نشون بده! ...

یعنی چی؟😑

یعنی اگر واکسن رو نمیزد ممکن بود علائم اوتیسم نمایان نشه؟

اینو من با سواد خودم نمیگم ، دکتر ها و پروفسور هایی که مخالف واکسن هستند میگن که تعدادشون هم کم نیست اما مافیای پزشکی نمیذاره صداشون شنیده بشه میگن

در واکسن جیوه و فلزاتی هست که باعث اختلال اوتیسم میشه

یعنی چی؟😑یعنی اگر واکسن رو نمیزد ممکن بود علائم اوتیسم نمایان نشه؟اینو من با سواد خودم نمیگم ، دکتر ...

عزیزم اوتیسم داشته دیگه...علائمش هم مشخصه

پزشک هم با یه نگاه تشخیص میده که اوتیسم داره یا نه!

حالا برای مامان باباش با واکسن نشون نده که نفهمن، چند سال بعدش نشون میده..

مخالفین واکسن هم بااحترام خیلی عرضه دارن، زیرساخت ها رو فراهم کنن تا بر اساس پزشکی شخصی بریم جلو..

بشیم مثل کشورهای جهان اول...که اونجا اجباری نیست!

نه اینکه تو فراهم کردن قرص قند و دیابت و شیرخشک موندیم..

حالا بخوایم نوزادم واکسن نزنیم؟!

این واکسن نزدنه برای این مرز و بوم نیست عزیزم..

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

فقط تحقیق هاشون و نشانه خواستن از خدا🤣

بیچاره اون بچه ....

مامان من چرا مریضم ؟ از خدا نشونه خواستم اونم بهداشتیار بیمارستانو برام فرستاد اتفاقی یک دو تا مستند از توی تلویزیون هم دیدم دیگه به خاطر همین

بیچاره اون بچه ....مامان من چرا مریضم ؟ از خدا نشونه خواستم اونم بهداشتیار بیمارستانو برام فرستاد ات ...

دلم میخواد این مامان ها را بدم دست دکتر ظریفی تا حسابی از خجالتشون در بیاد

👩‍🏫

دمتون گرم اطلاعاتتون خیلی عالیه دقیقا آخه اتیسم ژنتیکی هس

خیلی چیزها نقش داره..

ظاهرا راه درمانش هم کشف شده بوده..

منتها اونی که کشف کرده رو با کتاباش همه با هم سوزوندن و از بین بردن:)

یه کتاب هست برای پیشگیری ازش..

نویسندهاش حامد رئیسیه..

حامد رئیسی زن ستیز هست و به همین دلیل دیگه دنبالش نمیکنم و طرفدارش نیستم..

منتها استثنائا تو این موارد سوادش بالاست(تخصصاش همینه خب)

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

دلم میخواد این مامان ها را بدم دست دکتر ظریفی تا حسابی از خجالتشون در بیاد

خودش میدونه والا کاش بفهمه داره با جون اون بچه بازی میکنه اصلا واکسن بده اوکی ولی بین نزدن و زدن ، نزدن که بد تره بحث بین بد و بد تر هم اگر هست باید میزد واکسن رو

لازم نیست نگران بچه من باشیدمطمئنا هرمادری صلاح بچش رو دنبال میکنهمن با اینکه آدم مذهبی ای هستم ولی ...

خانم عزیز قطعا شما صلاح بچتون رو میخواید اما ای کاش این چیزا رو نذارید برای سن بالاتر و به تصمیم خودش، اینطوری زمان میبره تا بچه شما بخواد خودش تحقیق کنه و به نتیجه مشخصه برسه و اگر سنش بگذره دیگه بخواد هم براش دردناک تر هست که پیگیرش بشه

مثال پیش پا افتادش که تازه بحث سلامتیم نیس، گوش منو تو بچگی سوراخ نکردن وقتی بزرگتر شدم با اینکه علاقه داشتم گوشواره داشته باشم و با حسرت به گوشواره دوستام نگاه میکردم میترسیدم از درد لحظه ایه گوش سوراخ کردن! آرزوم بود که ای کاش تو سن کمتر گوش منم سوراخ میکردن تا مثل هم سنام لذت ببرم

توصیم به شما هم این هست که تحقیقاتتون رو باز ادامه بدید شاید نظرتون عوض شد قرار نیس چیزی رو به زور بهتون تحمیل کنن