2777
2789

اسی تو زمینه واکسن و اینا من حامد رئیسی رو قبول دارم..

و بنظرم با مدرک و علم درموردش صحبت میکنه..

واکسنهای نورادی چندین ساله که روشون تحقیق انجام شده و اثرش روی تک تک ارگانهای بدن بررسی شده..

خیلی فرقشه با واکسن کرونایی که نه تحقیق آنچنانی شد، نه هیچی..

ضمن اینکه واکسن های نوزادی عموما عامل بیماری زا ماهیتاش DNA هست..

که جهش نداره و بسختی تغییر شکل میده..

در عین حال مبتلا شدن بهش واقعا سخته و زندگی فرد به خطر میوفته!

بر خلاف کرونا و آنفولانزا که واکسن تاثیر آنچنانی نداره، مدام تغییر شکل میده(بخاطر RNA بودنش) و خب در صورت مبتلا شدن، نهایتا دو هفته طول بکشه و بعدش خوب بشی کاملا

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم علم سال هاست ثابت کرده میلیون ها انسان به خاطر واکسن نزدن از بین رفتن دلیل نمیشه چون بعضیاش بی کیفتیه بگیم خوب پس واکسن نوزادیو نزنیم واکسن ۱۴ سالگی و ۶ سالگی نه ولی نوزادی واجبه بزنی

با جون بچه خودتون و آدمایی که ممکن اینو ببینن و تشویق بشن واکسن نزنن بازی نکنین

واکسنایی که به نوزاد میزنن، پشتش کلی تحقیق و شواهد علمیه. این همه بچه در گذشته میمردن، یا به بزرگسالی نمیرسیدن و...

واکسن نیازه

تو بخواهی می شود🌱

منم همین فکر میکردم که دیدم چندتا کارت از طریق آشنا جور کردن

خدا ازشون نگذرهکه به خاطر چندرغاز از شغلشون سواستفاده می کنن! کاش مسئولین اینجور جاها به خاطر سلامت جمعی یه کم حواسشونو جمع کنن نذارن اینجور تقلبا انجام بشه

جاری خالم که سنش خیلی زیاده و انموقع ها واکسن اینا نبوه بخاطر اینکه فلج اطفال نزده بیچاره یه پاش میلنگه همیشه و دکترم گفته بخاطر واکسن نزدنه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چند سالشه بچتنترسیدی مریضی بگیره یا فلج اطفال؟

۴سالشه

نه چرا بترسم من خیلی راجع بهش تحقیق کردم

و من تقریبا آدم معتقدی هستم

به یه جایی رسیده بودم که نمیدونستم چی درسته چی غلطه

از خدا خواستم کمکم کنه راه درست نشونم بده

چون خیلی احساس مسئولیت داشتم در برابر بچم

بعد یه شاگرد داشتم پرستار بود اومد بهم پیام داد خانم فلانی نمیخوام دخالت کنم ولی واکسن های نوزادی اینارو به بچه تون نزنید بهتره و ... کلی صحبت کردیم گفت حتی دکتر های تو بیمارستانشون هم که خارج میرن و میان به بچه هاون واکسن نزدن.

بعد یبار دیگه یکجایی دورهمی بود رفته بودم یه خانمه داشت با یکی دیگه حرف میزد میگفت بچمو برده بودم بیمارستان برای یه مشکلی که داشت و بچه های زیادی تو بیمارستان کودکان فلان جا بستری هستند که به خاطر عوارض واکسن کودکی دچار عارضه شدن ، مثلا قطره فلج اطفال دادن به بچه ولی فلج شده بود یا بچه هایی که سالم بودن و بعد از واکسن بچه اوتیمسی شده و ....

یادمه یه مستندی هم بودی یکساعته درباره واکسن اونم خیلی خوب توضیح داده بود

در آخر اینجوری تصمیم گرفتم که واکسمی به بدن بچم وارد نکنم ، خداروشکر تا الان مریضی سختی نگرفته ، سرماخوردگی خفیف یا تب گاهی داشته که اتفاقا باعث میشه سیستم ایمنیش تقویت بشه ولی دکتر نبردم شاید یکی دوبار

بیشتر طبق دستورات طب سنتی یا اسلامی عمل کردم

۴سالشهنه چرا بترسم من خیلی راجع بهش تحقیق کردمو من تقریبا آدم معتقدی هستمبه یه جایی رسیده بودم که نم ...

برای اوتیسم که فرمودین یه جیزی اضافه کنم..

گاها واکسن باعث میشه که بچه علائم اوتیسم از خودش نشون بده!

و علتش هم این نیست که بچه سالم بوده، واکسن زده، اوتیسم گرفته!

خیر..

اوتیسم داشته!

اوتیسم طیفهای مختلف داره..

بچه اوتیسم داشته..

واکسن بخاطر یسری موادی که داره(باعث تثبیت کنندگی میشه)، باعث شده که موقتا علائم اوتیسم آشکارتر بشه، همین:)

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

بیچاره بچت .... زن مومن فلج شدن مگه علائم داره ؟ کاش زودتر بری بزنی ....

لازم نیست نگران بچه من باشید

مطمئنا هرمادری صلاح بچش رو دنبال میکنه

من با اینکه آدم مذهبی ای هستم ولی با چیزی که عقلانی باشه موافقم

حتی پسرم رو ختنه نکردم

اگر بزرگ شد و خودش خواست این کار رو انجام میده

من دلم نمیخواد به بچم ضرر بزنم