2777
2789
منم دارم از این ادمها بخصوص توی فامیل که پسراشونو رد کردم

پس اگر خواستی قبولش کنی باید قدرت مواجهه با این آدمها رو هم داشته باشی و قوی باشی.نباید جوری برخورد کنی که بنده خدا خجالت زده بشه.

من با لهجه مشکلی ندارم اتفاقا خیلی از ادمایی که با لهجه خودشون صحبت میکنن خوشم میاد . تو کل دنیا لهج ...

من خودم توجهی ندارم به این موضوع ولی میترسم بقیه مسخره کنن

اگر بخوان مسخرش کنن یا خودمو بخاطر انتخابم مسخره کنن بدممیاد

کاربری از خواهرم به من واگذار شده☺️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس اگر خواستی قبولش کنی باید قدرت مواجهه با این آدمها رو هم داشته باشی و قوی باشی.نباید جوری برخورد ...

من زبونم یکم تنده میترسم از خجالت بعضیا که متوجه شدم مسخرش کردن در بیام😥

کاربری از خواهرم به من واگذار شده☺️

اول اینکه لهجه داشتن عیب نیست

دوم اینه همه لهجه دارن مگر کسی بی لهجه داریم؟ خب شیرازی لهجه شیرازی اصفهانی لهجه اصفهانی مشهدی لهجه مشهدی تهرانی لهجه تهرانی!

اونی که تو صدا و سیما هست صحبت میکنن منظورم معیار هست هم لهجه محسوب میشه شاید منظورت اینه کتابی و رسمی صحبت نمیکنه

💙❄️من فرزند کوهستانم با برف و کولاک بزرگ شدم و گرگ ها را بغل کردم سرزمین من سرزمین آتش است

خودت هم ترک هستی ؟ چون فقط همین میتونه توجیه بکنه که روی تفاوت فرهنگی حساس نباشی و دغدغه بزرگترت لهجه باشه فقط

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مهم نیست

مهم شخصیتش هست

لهجه هم ب خاطر زبان دیگه ایی هست که مسلط تره بهش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.