2777
2789
عنوان

همش به خوشگلی فکررر میکنم عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 78 پست
مرسی از تعریفت من سر فرصت حتما پیش روانشناس میرم

باور کن قصدم تعریف کردن نبود و صرفا واقعیت چیزی که دیدم رو گفتم !

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این جامعه فقط به خوشگلی و پول اهمیت میدن

و مام با اضافه شدن بهشون تقویت میکنم این دسته رو

کسایی که تمام فکر و ذهنشون میشه عملای زیبایی و ظواهر ، نه مهارت و حسن خلق آدما

اینستا و بلاگراش مثل خوره افتادن تو ذهن و فکر مردم ، توانایی تشخیص درست و غلط و زشت و زیبا را گرفتن ازمون

ضمن اینکه نصفشون با فیلترر میان جلو دوربین....

اگه بخوایم به همین روال پیش بریم هیچ لذتی از این زندگی نمیبریم تهشم میرسیم به پوچی

اگه یکم از اینا فاصله بگیریم و به خود واقعیمون برگردیم تازه میفهمیم چه بلایی داشت سر اعتماد بنفس و تفکرمون میومد.....

فعلا چیزی ندارم بنویسم

فکر کردم خانومین 🤦ممنون لطف دارید شاید باید رو خودم کار کنم نه قیافم

چیز بدی نگفتی که مهم باشه اره آقا هستم !

شاید نه!

ایمان داشته باش مشکل از اعتماد به نفست هستش

یه سری ضعف ها داری که دنبال بهونه بودی بندازی گردنش چون آگاهی نداشتی و. یکی یه جایی شاید بهتر گفته دماغت یکم بزرگه

رفته رو مخت و همه ی اعتماد به نفست رو انداختی کردن یه دماغ مثلا یا هر چیز دیگه ای

در کل منظورم اینه صد در صد مشکل از اعتماد به نفست هستش!

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

و مام با اضافه شدن بهشون تقویت میکنم این دسته رو کسایی که تمام فکر و ذهنشون میشه عملای زیبایی و ظواه ...

اره عزیزم ولی من هیچ وقت به فکر. این که مثل اونا کلییی زل بزنم و لبامو گنده کنم و اینا نبودم به فکر این زیبایی خاص هستم

ولی اونم حتی میدونم دریت نیست

ولی مدام یه کلمه داره تو سرم رژه میره که تو خوب نیستی تو کافی نیستی

چیز بدی نگفتی که مهم باشه اره آقا هستم ! شاید نه! ایمان داشته باش مشکل از اعتماد به نفست هستش یه سری ...

صد در صد نمیشه گفت

ولی حرف شما درسته

یه عیب هایی هم وجود داره در درون صورت ادم ها

صد در صد نمیشه گفت ولی حرف شما درسته یه عیب هایی هم وجود داره در درون صورت ادم ها

اگر از دید من مرد نگاه کنی به صورتت میفهمی که صد در صد چهره ات خوبه

پس صد در صد میمونه ذهنیت خودت!!!!

عیب ها چی رو میگی ؟ دو تا لکه ؟ خوب این طبیعت انسانه

یا یه کوچولو خط ؟

طبیعت انسانه

یه تاپیک دارم با عنوان معیار زیبایی بخون حتما

تاپیک چرا دختر های خوببب عالیییی بوددد

تاپیکای دیگه ام رو هم بخون خصوصا معیار زیبایی رو

اره عزیزم ولی من هیچ وقت به فکر. این که مثل اونا کلییی زل بزنم و لبامو گنده کنم و اینا نبودم به فکر ...

قشنگم منم نمیگم میخوای در حد اونا بشی

ولی بنظرم همین جمله ی کافی نیستی که مدام تو ذهنت رژه میره از همونا میاد ، اصلا با دیدن هموناست که اینطور حرفا و تفکرات و احساس ناکافی بودن به مردم تزریق میشه متاسفانه

غیر از این باشه جای تعجب داره.....

فعلا چیزی ندارم بنویسم