2777
2789

پسرمن بداخلاقو زرزروجیغ جیغو هست بعصی وقتا واقعا کفرم درمیاره. هرچی مهربونی مینم تغییری نمیبینم. تجربه دارید یادم بدید

برادرزاده م

با کلی جلسات روانشناس کودک و صبر زیاد

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما زیاد میگی بشین نکن دست نزد ندو نپر جیغ نزن خراب نکن بخور بخواب بیا پاشو

نه خدایی این کلمه ها رو در روز چند بار استفاده میکنی

خودت خیلی ارومی جیغ نمیزنی و یا باباش یا خواهر برادر اگه داره

تجربه ثابت کرده بچه ها تربیت و ادب رو با گوش و شنیدن یاد نمیگیرن با دیدن یاد میگیرن

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

چن سالشه. مادرش مهربونه یان. ؟

۱۱

بله خییییییلی صبوری میکنه توی رابطه با بچه

اعصابش فولادیه

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

منم ی دختر دارم با همین اخلاقیات ۱ هفته ب شدت اروم و مهربون بودم باهاش ولی هیچ فرقی نکرد

فقط یک هفته به شدت آروم بودی

هفته ی بعد چی شد جا زدی کم آوردی از کوره در رفتی

خب معلومه تو که جا زدی و از شدت محبتت و اروم بودنت کم کردی اونم بچه هست چه انتظاری ازش داری

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

فقط یک هفته به شدت آروم بودیهفته ی بعد چی شد جا زدی کم آوردی از کوره در رفتیخب معلومه تو که جا زدی ...

اره چون مشکلاتم بسیار بسیار فراتز از اونی هست ک بخوام راجبش توضیح بدم . همین ک زنده موندم خداروشکر

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

حتما زیاد میگی بشین نکن دست نزد ندو نپر جیغ نزن خراب نکن بخور بخواب بیا پاشو نه خدایی این کلمه ها رو ...

قبلا می گفتم الان واقعا هیچی نمیگم بهش روخودم کارکردم. البته باباش همینجوری بیصبر و اعصاب خوردکنه ب اون رفته.

اره چون مشکلاتم بسیار بسیار فراتز از اونی هست ک بخوام راجبش توضیح بدم . همین ک زنده موندم خداروشکر

خب پس معلومه مشکلات ریشه در تربیت درست فرزند دلبند تو داره

خیلی خیلی مواظب باش چون این سالها و کودکی مهمه و تربیت درست یا غلط آینده یک بچه رو میسازه

قبلا می گفتم الان واقعا هیچی نمیگم بهش روخودم کارکردم. البته باباش همینجوری بیصبر و اعصاب خوردکنه ب ...

شما بهتره اول روی خودتون کار کنید و باباش هم سعی کنه آروم رفتار کنه

تو خودت باید این رفتار رو از خودت در موقع عصبی بودن شوهرت نشون بدید که آدم در هر شرایطی برای هر چیزی دادو هوار نمیکنه دعوا نمیکنه با احترام با شوهرت حرف بزنی نه تنها بچه ات بلکه شوهرت هم نود درجه تغییر میکنه