2777
2789

نه نون خشک ، تو ظرف جدا

غذا تو ظرف میزار م تو حیاط جوجو ها بخورن استخوان برای گربه ها

اشغالها عم جدا

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله با اشغالای دیگه قاطیش میکنم که جدا کردنی هم نباشه

چون قبلا که جدا میکردم فهمیدم اگه کسی ضایعات نون رو جمع هم کنه نهایت میبره میفروشه به گاوداری ولی چیزی که میرسه به اون گاوا خیر نداره کپک زده ست تازه دیگه فکر نکنم الان کسی نون خشکو جدا کنه اشغالی میاد همه رو میریزه تو یه ماشین میبره

لطفا درخواست دوستی ندید
من تقریبا ضایعاتمون صفره

خوشبحالتون عزیزم

تو خونه ی ما ۴۰درصد نون ها میره تو ضایعات

چون مغز نون رو درمیاریم نمیخوریمش🤦♀️

بعدم نونهارو قیچی میزنیم

اگر یک نون رو یکی نصفشو بخوره و بذاره تو سفره

ببینیم چهارگوش نیست میره تو ضایعات🤦♀️

بله با اشغالای دیگه قاطیش میکنم که جدا کردنی هم نباشهچون قبلا که جدا میکردم فهمیدم اگه کسی ضایعات نو ...

عزیزم من عذاب وجدان میگیرم نون بندازم تو آشغالا

تویک گونی میریزیم وقتی پر بشه

صبرمیکنیم نون خشکی بیاد ببره

خوشبحالتون عزیزمتو خونه ی ما ۴۰درصد نون ها میره تو ضایعاتچون مغز نون رو درمیاریم نمیخوریمش🤦♀️بعدم ن ...

وای گناه داره به خدا

نا می زازیم فریزر

ختی اون ریز هارو می خوربم ولی دیگه خرده میکروسکوپی که در هفته یک مشت هم نمیشه میریزیم باغچه