2777
2789

میدونم الان خیلیا میگن دروغه و تاپیک اینجوری نزنید و حتی شاید گزارش بدن ولی میگم ک درس عبرت شه براهمه

من از وقتی ک کوچولو بودم یعنی پنج ساله دامادمون اومد شوهر اجیم شد وهمه این سالها هیچ چیزی ب جز داداش بودن ازش ندیدم😔 وهمیشه ادم خوب و درستی بود.نمیدونم چی شد ک اومد وقتی تنها بودم و مامانم تو حیاط بود بهم پیشنهاد داد و مستقیم گفت خیلی دوست دارم و میخوام اگ میشه مخفیانه ی مدت با هم پیام بدیم.کلا جا خوردم و بیرونش کردم وایشونم بعد اینکه عصبانی شدم و صدام بردم بالا دیگه اصرار نکرد و مث حالتی ک خجالت بکشه.بعداون من ی سال خونه اجیم نرفتم از ترس هرچی اجیم میگفت بیا هر دفعه ی بهانه میاوردم تا اینکه داشت شک میکرد و این قضیه رو با دوتا اجی دیگه ام مشورت کرده بودم و اونا میدونستن دیگه اجیم گفت اگ نری خونه شون شک میکنه وزندگی خواهرمون از هم میپاشه

ولی من هر دفعه یادم میاد او روز تنفر درست میکنم از جنس مرد.میدونم همه مث هم نیستن ولی او ترسه هنوز باهامه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش به خواهرت میگفتید هم شما و هم خواهر های دیگه ات مردی که حتی به اعضای خانواده اش نگاه کثیف داشته باشه مسلما بیرون خانواده هم کلی گوه خورده و الان صداش رو در نیارید بعدا خیلی بدتر مشخص میشه

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

کاش به خواهرت میگفتید هم شما و هم خواهر های دیگه ات مردی که حتی به اعضای خانواده اش نگاه کثیف داشته ...

اره ولی سه تا بچه داره ازش دخترش الان ازدواح کرده.اجیم روحیه حساسی داره بفهمه شاید حتی خودکشی هم کنه

با همو خواهرات برو یکی دوساعتی بلند شو شک نکنه

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

نکنه میخای بری خونش باز؟ اگه بری باز به خودش اجازه میده از اون حرفا بهت بزنه موقعی که خونه نیست برو یه سر به خواهرت بزن و بیا

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
بعدش که باهاش برخورد کردی واکنشش چی بودمثلا خونه پدرت که میومد

ن ی مدت اجیم میگفت تو خودشه ب خاطر قرضاش اینو بهانه کرده بود.بعدش عادی شد و بهم میگفت اجی مث قبلش شده بود

اره ولی سه تا بچه داره ازش دخترش الان ازدواح کرده.اجیم روحیه حساسی داره بفهمه شاید حتی خودکشی هم کنه

شک نکن میکنه.

بنظرم خوب کردی نگفتی.

کار درسترتم اینه به بقیه خاهرات گفتی و حواسشون بهت هست.

لعنت به مردی که به خانواده رحم نمیکنه