2777
2789

لاقل پس اندازه خونه ای پشتوانه ای داشته باشم آواره نشم پدرمم اشغال تر از بقیه

یا تو پیری لازمم شد داشته باشم

شوهرم نه میزاره شاغل شم هیچکاری فقط میگه زبان خونه بخون خدا عالمه میگه بعدا میفرستم بری ..

همش فیلم میبینه خیانته این برام

ادمی که فیلم میبینه فک کردین دو روز دیگه ی ج.نده خیابون بیاد پاش دلش نمیلرزه؟

اونایی که درک نمیکنین کامت نزارین حالم خوب نیست

با این قسطا

باید بری سرکار برا پس انداز

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که خیانت میکنه باید پول داشته باشه میدونی چرا چون زنهای خیابونی هم بدون پول نمیدن.تو بجای مخفیانه پول جمع کردن که آخر سر هم لو بری پولهاشو مدیریت کن که جای ناجوری خرج نشه حساب همه خرجهای زندگی رو بدست بگیر.اگه پول به خودت نمیده وسایل خونه بگیر بگو فرش بخر تلویزیون بخر وسیله بخر قسطشو بده وقتی پول نداشته باشه خیانت نمیتونه بکنه مطمعن باش

اعتیاد به پور.ن هم خودش داستان داره که باید ترکش بدی کم کم .از روانشناس و مشاور حتما کمک بگیر

روانشانس مشاوره فک نکنم بیاد

جلو من میگه این فیلما فلان خوب نیستن

حالم اصن خوب نیست حس میکنم بیشتر رو من تاثیر گذاشته ازش متنفر شدم

روانشانس مشاوره فک نکنم بیاد جلو من میگه این فیلما فلان خوب نیستن حالم اصن خوب نیست حس میکنم بیشتر ر ...

حضوری که قطعا نمیاد خودت از مشاور اینترنتی استفاده کن بهت راه حل بده که باید چیکار کنی.برای درست شدن زندگیت تلاش کن.اعتیاذ به فیلم کم از اعتیاد به مخدر نیست اون هم نیاز به ترک داره قطعا برای ترک اون هم راه حل هایی هست

پولاشو میدونم همشو میده قسط و بدهی واسه خونه ساختیم

خوبه از پولهایی که میاد دستش غافل نشو مدیریت رو بدست بگیر پول نداشته باشه خیانت هم نمیکنه.الانمشکل تو باهاش فقط سر همین فیلم دیدن یا اخلاقای بد دیگه هم داره

خوبه از پولهایی که میاد دستش غافل نشو مدیریت رو بدست بگیر پول نداشته باشه خیانت هم نمیکنه.الانمشکل ت ...

مشکلم همین فیلم دیدناشه مخفیانه میبینه فک میکنه خرم خبر ندارم

از خودم از همه متنفر شدم حالم بهم میخوره ماهاست حالم خرابه از فکر خیال با ترس شبا پا میشم هی. منی که انقد خوابم خوب بود تکون نمیخوردم

قبلنا بهتر بود اولش وقت میزاشت الان سریع میره سراغ اصل کاری

وقت اضافی داره دیگه فیلم میبینه بفرستش سرکار دوشیفت کار کنه خسته کوفته بیاد خونه بخوابه.چه معنی میده مرد متاهل و اینکارا ولی حتما مشاور صحبت کن فکرنکن فقط شوهر تو اینجوریه خیلی ها هستن که مثل شوهر تو اعتیاد به فیلم دارن اعتیاد که فقط مواد کشیدن نیست این هم یه نوع اعتیاده تلاش کن ترکش بدی روانشناس صحبت کن اینترنتی