2777
2789
عنوان

کم مونده گریم بگیره💔دل پدرمو شکستم با حرفام

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 50 پست

مث پدر من هرچی داره تو خیک خانواده بدرد نخورشه

یه جو هم احترام خودشو مامانمو ندارن موقع پول مهربون میشن

منم وقتی میخواستم گوشی بگیرم هی میگفت ندارم یجا 50 تومن زد حساب برادرش منم گوشیمو کوبیدم زمین گفتم باید بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مث پدر من هرچی داره تو خیک خانواده بدرد نخورشهیه جو هم احترام خودشو مامانمو ندارن موقع پول مهربون می ...

💔دردآوره واقعا

بعد گوشی جدید گرفت؟

کاربری دست دونفره❤️

حالا یه گوشی چیه ک بخاطرش قلب پدرتو بشکنی اون از پول خودش به دختر عموت انفاق کرده صدقه داده بخودش مربوطه

فراموش کن بخاطر پول قلب پدرتو نشکن پدرمادر مثه ابر بهارن یهو میبینی نیستن قدرشو بدون

حالا یه گوشی چیه ک بخاطرش قلب پدرتو بشکنی اون از پول خودش به دختر عموت انفاق کرده صدقه داده بخودش مر ...

عزیزم دخترعموم بچه نیس ۳۳ سالشه

واقعا پدرم خسیس نیس

هرچی بخوام فراهم میکنه

ولی نمیدونم مشکلش با گوشی چیه

کاربری دست دونفره❤️

دقیقا خسیسم نیست اما تو یسری موارد خیلی اذیت میکنهآره لج کردم گفت گوشیتو درست میکنم گفتم با سنگ میکو ...

خوب کردی

ولی پدر من اینطور نیس

اگه بکوبمش میگه خودت شکستیش دیگه گوشی جدید هم نمیبینی...

دقیقااا پدر منم خسیس نیس هرچی بخوام فراهم میکنه ولی نمیدونم مشکلش با گوشی چیه

کاربری دست دونفره❤️

عزیزم از منم a12 تو دست همه گوشی ازین داغون تر نمیبینم ولی گوشی مامان بابام کلی مدلش بالاتر از منه میخوام بگم درکت میکنم

الانم ک دارم درسمو میخونم تا بعدا کار کنم چیزایی ک میخوامو خودم بخرم کلا از یه سنی به بعد اینجوری شدم که دلم نمیخواد بهشون بگم چی میخوام البته شرایطم در اون حد مهیا نیست

خب درست خم حرف بزنم بازم خنگی گوشی خودشو بهت داده نفهمیدیمگر بیکار خرج تو کنه

مشکل داری واقعا؟

البته شخصیت و شعور خانوادگیتو نشون دادی

کاربری دست دونفره❤️

خب درست خم حرف بزنم بازم خنگی گوشی خودشو بهت داده نفهمیدیمگر بیکار خرج تو کنه

@niniyar

لطفا رسیدگی کن من بی احترامی نکردم ایشون مشخصه نه شخصیت دارن نه شعور

کاربری دست دونفره❤️