2777
2789
عنوان

همسرم دو هفتس 24 ساعت آنلاینه

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 39 پست
خب مگه چیز خاصی دیدی تو چتاشون؟مستقیم بهش بگو زیاده روی داری میکنی

دوستش با زنش قهر بوده

زنش ۷ ماهه ول کرده رفته گفته میخوام خودمو پیدا کنم بعد سقط گفته

و رفته خونه مادرش اینا

دوستشم با یه زنه دوست شده

حالام میگه زنه ول کنم نمیشه

به شوهرم گفته بود تروخدا نجاتم بده

حتی یه جا گفته بود به زنت بگو بعنوان خواهر من با این زنه حرف بزنه تهدیدش کنه و این حرفا😳

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مثلاهمسرم تواینستا درحال فیلم دیدنه امادربینشن چت میکنه مطمئنم چون میزنه آنلاین واتساپش

یعنی داره خیانت میکنه خدای نکرده؟؟؟

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

طبیعی نیست اصلاادم همزمان میتونه باچن نفرچت کنه ممکنه دوستش براردگم کنی باشه وگرنه چه دلیلی داره ۲۴س ...

عزیزم کامنت بالام اون طولانیه رو بخون

البته با این حال خودم دلم یه جوریه

آروم قرار ندارم

دوستش با زنش قهر بوده زنش ۷ ماهه ول کرده رفته گفته میخوام خودمو پیدا کنم بعد سقط گفته و رفته خونه ما ...

حس میکنم خالی میبنده که حواستونوپرت کنه وگرنه چراپیام میدن میتونه تلفنی باهاش حرف بزنه

دوستش نیست اون روز جوری چت کردن که تو مشکوک نشی و فکر کنی مرد هست سم بده بهش خیانت رو گوشیش رو بگیر ...

زنگم میزنن

خودم کنارش بودم چسبیده بودم بهش اون بهو پیام داد

چتاشو داشتم میخوندم

اون رو میدونم دوستشه

اما میگم همین یه دوستشه؟

خودش میگه بخدا همین یکیهبیای بخون و اینا

فقط چت دوستاش بود و خواهرش

یعنی حست گفت دروغ میگه؟؟

تجربه داشتی ؟؟؟؟؟

اگه آره بگوووو

عزیزم گوشیش رو ازت قایم میکنه تو خونه ؟ وقتی تو گوشیه یهو برو پیشش یا به بهونه ی زنگ زدن به کسی گوشی ...

نه گوشیشو قایم نمیکنه

یهویی میرم کنارش همون دوست صمیمیشه

والا همه اونچیزی که فود همه رو گفتم

شما بودی مشکوک میشدی یا نه

به شوهرت بگو جداشه از دوستش من باشم اینو میگم

گفتم

مثل برادرن

ولی گفت باشه

بزار مشکلشو حل کنیم و این حرفا

نه گوشیشو قایم نمیکنه یهویی میرم کنارش همون دوست صمیمیشه والا همه اونچیزی که فود همه رو گفتم شما بود ...

نه اصلا مشکوک نمیشدم برو زندگیتو تو آرامش کن عزیزم حسم میگه الکی مشکوک شدی

تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍

عزیزم کامنت بالام اون طولانیه رو بخونالبته با این حال خودم دلم یه جوریه آروم قرار ندارم

الانم برای اینکه مطمئن بشی جریان چیه واتساپ روروی شماره شوهرت داخل گوشیت بزن وکدتاییدروازداخل گوشی شوهرت برداربعدم پاککن که متوجه نشه سریع چک کن واتساپشوبعدکه نگاکردی واتساپشوحذف کن که متوجه نشه که همچین کاری کردی

زنگم میزننخودم کنارش بودم چسبیده بودم بهش اون بهو پیام داد چتاشو داشتم میخوندماون رو میدونم دوستشه ا ...

تجربه نداشتم

ولی دوتا حدس میزنم یا علاوه بر دوستش با کسی دیگه هم چت میکنه

یا داره با همون دوست دختر دوستش چت میکنه که مثلاً قانعش کنه اینو ول کنه و این حرفا

نه مثال زدم برات بادوستاش چت میکنه منظورم اینه میشه همزمان به چن نفرپیام دادیاداخل چن بابرنامه بری

آهان..

عزیزم فقط واتساپه

نمیدونم والا

میگم زیاد پیله کنم بد و ضایعه درسته؟

چون هیچی ازش ندیدم این ۷، ۶ سال