گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 عنوان همسرم دو هفتس 24 ساعت آنلاینه 209 بازدید | 39 پست میگه با دوستم چت میکنم راست هم میگه با دوستش چت میکنه کاملا چتاشومو خوندم چند بار اما طبیعیه؟ و اینکه بیخیال باشم؟ 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar دیروز | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 چیکار کنم؟ 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 مشکوک نمیزنه؟ همچین موردی داشتین؟قلبم درد میکنه نگرانم.....الان قسم مرده و زنده اش رو خورد که والا من با کسی جز .... چت نمیکنم و این حرفاولی دل لامصبم آروم نمیگیره 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 اینستا ؟ نه واتساپ عزیزم 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 دیگه وقتی میبینی با دوستشه خودت بهتر میدونی عزیزم اگر مطططططمئن بودم که تاپیک نمیزدم نمیدونم راست میگه یا دروغاعصابم خورده چند روزه دائما خودخوری میکنم 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 37632 عزیزم اگر مطططططمئن بودم که تاپیک نمیزدم نمیدونم راست میگه یا دروغاعصابم خورده چند روزه دائما خودخور ... تو خودت گفتی میدونم با دوستشه 💕🌸☘️🌹
بهارخانووم84 عضویت: 1404/04/07 تعداد پست: 747 نه واتساپ عزیزم من سردرنمیارم از واتساپ اگه خیلی شک داری میتونی با شمارش نصب کنی و واتساپس رو داشته باشی ؟ اگه امکانش هست البته ولی خب اگه خیلیم شک نداری فکرتو درگیر نکن عزیزم تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 تو خودت گفتی میدونم با دوستشه خب با دوستشه ۱۰ روز پیش دو سه بار پیاماشونو خوندم موردی نداشتاما خب یه مدته چی میگن به هم ۲۴ ساعتی😢 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 37632 خب با دوستشه ۱۰ روز پیش دو سه بار پیاماشونو خوندم موردی نداشتاما خب یه مدته چی میگن به هم ۲۴ ساعتی😢 خب مگه چیز خاصی دیدی تو چتاشون؟مستقیم بهش بگو زیاده روی داری میکنی 💕🌸☘️🌹
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 من سردرنمیارم از واتساپ اگه خیلی شک داری میتونی با شمارش نصب کنی و واتساپس رو داشته باشی ؟ اگه امکان ... تروخدا از این برزخ نجاتم بده الانم بهش گفتم منطقی نیست ۲۴ ری با دوستت چت میکنیگفت چه حرفا میزنی و این حرفا رو گفتیعنی بیخیال باشم؟؟؟؟؟ 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
عشقمپسرممحمد عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 933 طبیعی نیست اصلاادم همزمان میتونه باچن نفرچت کنه ممکنه دوستش براردگم کنی باشه وگرنه چه دلیلی داره ۲۴ساعته بادوستش درحال چت کردن باشه
i_arty عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 1157 دوستش نیست اون روز جوری چت کردن که تو مشکوک نشی و فکر کنی مرد هست سم بده بهش خیانت رو گوشیش رو بگیر بشکون تا بشه دفعه آخرش مردا بهم زنگ میزنن چت کردن 24 ساعته چه معنی میده
بهارخانووم84 عضویت: 1404/04/07 تعداد پست: 747 تروخدا از این برزخ نجاتم بده الانم بهش گفتم منطقی نیست ۲۴ ری با دوستت چت میکنیگفت چه حرفا میزنی و ا ... عزیزم گوشیش رو ازت قایم میکنه تو خونه ؟ وقتی تو گوشیه یهو برو پیشش یا به بهونه ی زنگ زدن به کسی گوشیشو بگیر ببین بدون ترس میده بهت یا نه تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍