2777
2789
عنوان

بنظرتون نسل جدید عاقلترن یا نسل مامانامون

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 34 پست
واقعا نمیدونم احساس میکنم داریم پسرفت میکنیم ما مثلا من مامانم با بابام ۵ سال فاصله سنی داشتن مامانم ...

این به خاطر اقتصاده بعضی از دخترای ۲۰ ساله دیدن پسر ۲۷ ساله هیچی نداره اما پسر ۳۹ ساله همه چی داره به اون بله گفتن ، الانم پسرا پر رو شدن سن خر دارن ولی تایپشون تینیجره 🫥

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این به خاطر اقتصاده بعضی از دخترای ۲۰ ساله دیدن پسر ۲۷ ساله هیچی نداره اما پسر ۳۹ ساله همه چی داره ...

اینم دخیله ولی من خیلیا رو دیدم میگن ما عاشق طرف شدیم با اینکه ۲۰ سال از خودمون بزرگتره در صورتی که مشکل مالی هم ندارن هر کدومشم باشه این پسرفته

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...