ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نسل جدید زرنگ تر هستن خیلی جاها به بقیه اجازه سواستفاده نمیدن بعضی جاها عاقل هستن بعضی جاها نه ، ولی مثلا به منه دهه ۷۰ یاد داده بودن کل هیکلتم قهوه ای کردن دست بوس بزرگتر از خودت باش ، نسل جدید اینطوری نیستن و من خیلی خوشم میاد
دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتابهای قانون ، ذهنش با ترکیب رنگها در عکاسی و مزهها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )
واقعا نمیدونم احساس میکنم داریم پسرفت میکنیم ما مثلا من مامانم با بابام ۵ سال فاصله سنی داشتن مامانم میگفت از نظرم زیاد بوده ولی ایده ال ترین خواستگارم همین بوده ولی الان دخترا میرن با ۲۰ سال بزرگتر از خودشون ازدواج میکنن تو نسل گذشته حداقل تو خانواده ما تفاوت سنی بالای ۱۰ سال نداریم اصلا مگر برگردیم به مامان بزرگامون که اونارو به زود شوهر میدادن دیگه