2777
2789
عنوان

بنظرتون نسل جدید عاقلترن یا نسل مامانامون

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 34 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نسل جدید زرنگ تر هستن خیلی جاها به بقیه اجازه سواستفاده نمیدن بعضی جاها عاقل هستن بعضی جاها نه ، ولی مثلا به منه دهه ۷۰ یاد داده بودن کل هیکلتم قهوه ای کردن دست بوس بزرگتر از خودت باش ، نسل جدید اینطوری نیستن و من خیلی خوشم میاد

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

نسل جدید تجمل و گران نیستن

مامان من میگه عمرم تباه شد

دوراه من همه انقدر ب خودشون نمیرسیدن از بهترین ماشین و برند لوازم ارایش و پوستی استفاده نمیکردن

و کلی ویتامین و دارو مراقبتی نبوده

زندگی رو شما میکنید نه ما

این بود کل حرفای مامانم

جهان در حال بسط هست همیشه

در حال پیشرفت

اگه نسل های جدید عقل کمتری داشته باشن جهان پیشرفت نمیکنه

و همیشه نسلهای جدید از نسلهای قبلی باهوشترن

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

نسل قدیم همه چی ساده بود که ساده ام میگرفتن الان متجاوز زیاده خب چطور اعتماد میشه کرد پول سخت درمیاد بی کاری اوضاع اشفته

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نسل جدید زرنگ تر هستن خیلی جاها به بقیه اجازه سواستفاده نمیدن بعضی جاها عاقل هستن بعضی جاها نه ، ولی ...

دقیقن بابای من هم همین میگه

من خودم اصلا نمیتونم در برابر نا حقی سکوت کنم

و سریع جواب میدم

جدید

همینکه هر حرفیو بدون دلیل منطقی نمیپذیرن یعنی خیلی عاقلن راحت گول نمیخورن و سخت قانع میشن

البته به اقتضای شرایط جامعه ادما باهم فرق دارن از لحاظ فرهنگی همه رو نمیشه باهم یکی کرد

واقعا نمیدونم احساس میکنم داریم پسرفت میکنیم ما مثلا من مامانم با بابام ۵ سال فاصله سنی داشتن مامانم میگفت از نظرم زیاد بوده ولی ایده ال ترین خواستگارم همین بوده ولی الان دخترا میرن با ۲۰ سال بزرگتر از خودشون ازدواج میکنن تو نسل گذشته حداقل تو خانواده ما تفاوت سنی بالای ۱۰ سال نداریم اصلا مگر برگردیم به مامان بزرگامون که اونارو به زود شوهر میدادن دیگه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

یا الان مثلا دخترا خیلیاشون براشون مهم نیس طرف هیچی نداره اخلاق درستی هم نداره همه چیشون رو راحت در اختیارش قرار میدن قبلا اینطوری نبود

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...