2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه تو همین سایت نی نی سایت گفتن که برا اونا این مشکل پیش اومده و تو سلفریم خطا بوده

خطاش خیلی پایینه .ازطریق دی ان ای جنسیت رومیفهمن وقتی کروموزوم yتوی خون شما نبود یعنی جنین دختره.براشمافقط xدیدن

من زندگیم پرازمعجزه هایی ازطرف خداس  
اخه تو همین سایت نی نی سایت گفتن که برا اونا این مشکل پیش اومده و تو سلفریم خطا بوده

ن به هیچ عنوان ما از پارسال ۵نفر تو فامیل حاملع شدیم سلفری دادیم یک نفر مشکوک بود به سندروم بود تو سلفری بازم بهش اجازه سقط ندادن خودش سقط کردن جنازه جنینو بردن ازمایشکاه دیدن واقعا سندروم داشته جنسیتم قطعیه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
وقتی بازم تو سلفری زده سندرم داشته چرا اجازه سقط ندادن عجیبه

نوشتن احتمال ریسک متوسط نزدن ک قطعا داره براش دوباره امینیو سنتز نوشتن بچه داشت بزرگ میشد دکترش گفت برای سقط سخت میکیرن بچتن بزرگ میشه خودت بندازش فایده نداره زسر نظر همین دکترش انداخت خودش

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید