خدایاشکرت۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3620 عنوان دیگه هیچ خواسته ای ندارم 72 بازدید | 13 پست هرچی خواستم نشداما دیگه خواسته ای ندارم بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️ دیروز | 23:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ladyofheaven عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 791 خواسته بنظرم بستگی به عملکرد خودت داره تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...
خدایاشکرت۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3620 منم همینطور💔 والا، این چ اشرف مخلوقاتیه ک نمیتونه به خواسته هاش برسه بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
خدایاشکرت۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3620 خواسته بنظرم بستگی به عملکرد خودت داره متوجه نمیشم بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 37632 والا، این چ اشرف مخلوقاتیه ک نمیتونه به خواسته هاش برسه خب اشرف نیستیم میبینی که خودمون با خودمون مشکل داریم به خودمون رحم نمیکنیم 💕🌸☘️🌹
ladyofheaven عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 791 متوجه نمیشم از خدا میخوای خواسته هاتو بده؟؟؟ تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...
خدایاشکرت۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3620 از خدا میخوای خواسته هاتو بده؟؟؟ خواسته ای ندارم دیگههر چی میشه بشه بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
خدایاشکرت۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3620 دلم گرفته همه غمگینن😥 الهی خدا ب دلت نگاه کنه ♥️ بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
ladyofheaven عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 791 خواسته ای ندارم دیگههر چی میشه بشه نمیدونم والاولی تا زمانی که خودت ی گوشه بشینی و فقط منتظر باشی اون خواسته اتفاق بیفته سخت در اشتباهی تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...
خدایاشکرت۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3620 نمیدونم والاولی تا زمانی که خودت ی گوشه بشینی و فقط منتظر باشی اون خواسته اتفاق بیفته سخت در اشتباهی تلاشمو کردم در حد توانمواقعا خسته ام، توان من در برابر قدرت اون کمهاون خداس اون باید کمک کنه، از منی ک در برابرش ناتوانم بیشتر از این بر نمیاد بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
ladyofheaven عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 791 تلاشمو کردم در حد توانمواقعا خسته ام، توان من در برابر قدرت اون کمهاون خداس اون باید کمک کنه، از منی ... خداست ولی قرار نیست همهچیز برات محیا بشه خودت بگو من تلاشمو میکنم و ادامه میدم به تلاشم بقیه دست خودش میسپارم تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...
خدایاشکرت۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3620 خداست ولی قرار نیست همهچیز برات محیا بشه خودت بگو من تلاشمو میکنم و ادامه میدم به تلاشم بقیه دست خود ... چشم عزیزم ممنون جز خودش کسیو ندارم، خودش میدونه چقدر تنهام دلخور نیستم ک نشد بهش اعتماد دارم اما گاهی آدم کم میاره بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️