2777
2789
عنوان

دیگه هیچ خواسته ای ندارم

72 بازدید | 13 پست

هرچی خواستم نشد

اما دیگه خواسته ای ندارم

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور💔

والا، این چ اشرف مخلوقاتیه ک نمیتونه به خواسته هاش برسه

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

خواسته بنظرم بستگی به عملکرد خودت داره

متوجه نمیشم

از خدا میخوای خواسته هاتو بده؟؟؟

خواسته ای ندارم دیگه

هر چی میشه بشه

دلم گرفته همه غمگینن😥

الهی خدا ب دلت نگاه کنه ♥️

خواسته ای ندارم دیگههر چی میشه بشه

نمیدونم والا

ولی تا زمانی که خودت ی گوشه بشینی و فقط منتظر باشی اون خواسته اتفاق بیفته سخت در اشتباهی

تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...

نمیدونم والاولی تا زمانی که خودت ی گوشه بشینی و فقط منتظر باشی اون خواسته اتفاق بیفته سخت در اشتباهی

تلاشمو کردم در حد توانم

واقعا خسته ام، توان من در برابر قدرت اون کمه

اون خداس اون باید کمک کنه، از منی ک در برابرش ناتوانم بیشتر از این بر نمیاد

تلاشمو کردم در حد توانمواقعا خسته ام، توان من در برابر قدرت اون کمهاون خداس اون باید کمک کنه، از منی ...

خداست

ولی قرار نیست همهچیز برات محیا بشه

خودت بگو من تلاشمو میکنم و ادامه میدم به تلاشم بقیه دست خودش میسپارم

تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...

خداست ولی قرار نیست همهچیز برات محیا بشه خودت بگو من تلاشمو میکنم و ادامه میدم به تلاشم بقیه دست خود ...

چشم عزیزم ممنون

جز خودش کسیو ندارم، خودش میدونه چقدر تنهام

دلخور نیستم ک نشد بهش اعتماد دارم اما گاهی آدم کم میاره