2777
2789
عنوان

خیلیا اینجا بهم میگن برو روانپزشک قرص مصرف کن

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 39 پست
عزیزم این مشکل همه است تقریبا باور کن خود من اینقدر سختی کشیده ام که تو این سن موی سیاه برام نمونده ...

دلم میخواست یه بار رنگ آرامش ببینم منم خونه داشتم منم عروسی گرفته بودم تو خونه خودم بودم

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

دلم میخواست یه بار رنگ آرامش ببینم منم خونه داشتم منم عروسی گرفته بودم تو خونه خودم بودم

پس هنوز با غمت کنار نیومدی حق داری ناراحت باشی داد بزنی گریه کنی ولی تهش دیگه خیلی بخای طولش بدی یه سال بعد باید خودت رو بکشونی بالا هیچکس باور کن هیچکس غیر از خودت نمیتونه تو رو از این شرایط رها کنه پس عزیزم بلند شو عمرت هدر نره هنوز وقت زیاد داری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس هنوز با غمت کنار نیومدی حق داری ناراحت باشی داد بزنی گریه کنی ولی تهش دیگه خیلی بخای طولش بدی یه ...

چیکار کنم مثلا

دانشگاهم این ترم تموم میشه

کلاس خیاطی هم میرم که خیلی سرگرم شدم

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

چیکار کنم مثلادانشگاهم این ترم تموم میشهکلاس خیاطی هم میرم که خیلی سرگرم شدم

معاشرتت رو زیاد کن با مردم هر موقع فکرهای منفی اومد سراغت فقط کنارشون بزن کتاب روانشناسی موفقیت بخون یه هدف برای خودت بزار و کلا به اون هدفت فکر کن مغز رو باید گول زد والا همش تو رو میبره تو غم و بدبختی حتا اگه بدبختی نداری

معاشرتت رو زیاد کن با مردم هر موقع فکرهای منفی اومد سراغت فقط کنارشون بزن کتاب روانشناسی موفقیت بخون ...

هیچ دوستی ندارم

حتی نمیتونم دوست پیدا کنم یعنی از رابطه دوستی هم بدم میاد دلم میخواد همش تنها باشم حتی زورم میاد حرف بزنم

کاش بمیرم😭😭😭😭

هیچ دوستی ندارم حتی نمیتونم دوست پیدا کنم یعنی از رابطه دوستی هم بدم میاد دلم میخواد همش تنها باشم ح ...

بس که تنها بودی مثل ادمی که همش خونه نشین باشه بعد مدتی دیگه دوست نداره بزن بیرون تو هم اینطوری شدی بدم میاد چیه دختر همه از امپول بدمون میاد ولی وقتی مریض میشیم میزنیم الانم همینه خودت رو تو گوشه نگهداشتی که چی بشه بزرگ میشی حسرت این سنت رو میخوری که الکی هدرش دادی

به خاطر اینکه پیش روانشناس نرفتی

شما اول باید برید پیش روانشناس بهتون راهکار و تکنیک میده اگر به قدری حالتون بد باشه که نتونید راهکار ها رو عملی کنید میفرستدتون پیش روانپزشک که دارو مصرف کنید و بتونید تکنیک ها رو انجام بدید بعد از یه مدت که اروم تر شدید با مشورت روانشناس و روانپزشکتون دارو رو قطع میکنید و کم کم با مشاوره ها خودتون رو ارتقا میدید

متاسفانه مردم ما چون دارو زودتر تاثیر میذاره و مسکن موقت میرن فقط سراغ دارو و غافل میشن از آموزش و یادگیری و حل مسئله شون و وابسته به دارو میشن و نمیتونن خودشون رو ارتقا بدن

عزیزم شما روحت آسیب دیده با تراپی بهتر میشید باید مشکلتون رو ریشه یابی کنید من شما رو درک میکنم من هم تو شرایط شما بودم ولی الان خداروشکر بهترم البته من از اول زیر روانشناسم بودم و پیش روانپزشک نرفتم چلی قبلا به خاطر یه مشکل دیگه ای دارو مصرف میکردم به اشتباه و حالم خیلی خراب شده بود متاسفانه