2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حرف مامانت گوش کن عزیزم

اره عزیزم همینکارو میکنم ولی عقل حواس ازم پرید من ک میدونسم اینع باش حرف زدنو ادامه دادم انقد تو این مدت وابسته شدیم ی ساعت نیسم میگ کجایی پیگیره موندم چطوری جوابش کنم🥲

اره عزیزم همینکارو میکنم ولی عقل حواس ازم پرید من ک میدونسم اینع باش حرف زدنو ادامه دادم انقد تو این ...

به این فکر کن که اگه پارتنر خوبی بود که زنش جدا نمیشد از کجا معلوم به دستت بیاره اخلاقش عوض نشه بهترینها نصیبت بشه عزیزدلم ❤

نصیحت به صبرم نکن،جای من بیاو صبر کن ...🌌

با اینک ازش خوشم اومده ولی باز ب همه چی فک میکنم ته دلم یجوریع اخع ۲۲ سالمع مامانم میگه من حیفم میاد

اهااا باتوجه به سنت هنوز خیلی وقت داری تصمیمی بگیر که دلت قرص باشه و اینکه به این فک کن اگه یوقتی عاشقش نبودی میتونی باهاش ادامه بدی؟

این آدم میتونه برات یه زندگی فراهم کنه که هم امنیت،احترام،عشق و پیشرفت کنارهمو داشته باشه؟؟؟

icy_floer

به این فکر کن که اگه پارتنر خوبی بود که زنش جدا نمیشد از کجا معلوم به دستت بیاره اخلاقش عوض نشه به ...

ارع اینم هست...اخه خودش ک میگ من طلاقش دادم ینی این ازش جدا شد ولی ادم از کجا بدونه میترسع خودش مورد داشته باشه خیلیم کنترل گر و شکاکه...

ممنونم عزیزدلم همچنین برای خودتون❤️

اهااا باتوجه به سنت هنوز خیلی وقت داری تصمیمی بگیر که دلت قرص باشه و اینکه به این فک کن اگه یوقتی عا ...

نه حس میکنم نمیتونه اخع ی کار ثابت هم نداره فقد قضیع طلاقش نیس مامانم میگ طلاقم نمیگرف باز راضی نبودم چون ی کار ثابت نداره ب چ درد میخوره

نه دارم زود تصمیم میگیرم خودمم قبول دارم فقد این وابستگیه دارع منو غیر منطقی میکنه...