2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۳۲ سالشعچن وقت بیکارع باز میرع سراغ ی کار دیگه ینی ی کار ثابت نیس موقتیع

یاا ابلفضل نگا حتی اگه کاپلم میشدی اشتباه بود سنتونم بهم نمیخوره این ادم تاالان شغل ثابتی نداشته پس تضمین آیندشم کار سختیه

icy_floer

یاا ابلفضل نگا حتی اگه کاپلم میشدی اشتباه بود سنتونم بهم نمیخوره این ادم تاالان شغل ثابتی نداشته پس ...

ارع ۱۰ سال ازم بزرگتره

هم قضیع طلاق

هم کار خوب نداشتنش

همه چی بهم ریختس

این دوره زمونه همه چی با پوله نصف اختلافا برا چیزای مالیه موندم چطوری تونسته یبار ازدواج کنه با این وضعش

فقد من عقل هواسم پرید باش ادامه دادم الان هم من وابستم هم اون اون ک فکر میکنه تو رابطع ایم دلش خوشه

ارع ۱۰ سال ازم بزرگترههم قضیع طلاقهم کار خوب نداشتنشهمه چی بهم ریختساین دوره زمونه همه چی با پوله نص ...

بنظرم بهش بگو زودتررر بگو بهم نمیخوریم هرچی بیشتر ادامه بدی بیشتر وابسته میشید عزیزمم

icy_floer

بنظرم بهش بگو زودتررر بگو بهم نمیخوریم هرچی بیشتر ادامه بدی بیشتر وابسته میشید عزیزمم

ارع باید بگم همین روزا تا الانشم زیادی بود عقلم پرید انقد ک برام وقت میزاش توجه بلد بود دیوانه شدم

ولی چطوری بگم اخه هرچی بگم میگ درستش میکنم اون نمیدونع مادرم میدونع من وانمود کردم باید ب مامانم بگم نظرشو بدونم چطوری بش بگم دلش نشکنه فکر نکنه بخاطر طلاقشه چون هرچی بگم فک میکنع برا طلاقشه🥲🥲

ارع باید بگم همین روزا تا الانشم زیادی بود عقلم پرید انقد ک برام وقت میزاش توجه بلد بود دیوانه شدمول ...

بهش بگو از هرنظربهم نمیخوریم وقتی بیشتر آشناشدیم فهمیدم بهتره ادامه ندیم امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیوفته خدافظ

icy_floer

بهش بگو از هرنظربهم نمیخوریم وقتی بیشتر آشناشدیم فهمیدم بهتره ادامه ندیم امیدوارم بهترینا برات اتف ...

اره این بهتره اینجوری ب طلاقشم شک نمیکنه

دلم از الان گرفت🥲

ولی چاره ندارم

عزیزمممم به این فک کن آینده بچه ات درآینده رو میتونه تضمین کنه؟

نه واقعا نمیتونه خودشو فکر نکنم بتونه تامین کنه چ برسه بچع اونایی ک تازه کار ثابت هم دارن وضشون خرابع چ برسع کار موقت