2777
2789
عنوان

چقد دلم میخواست الان ازدواج کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 11322 بازدید | 164 پست
نمیدونممن انقدر پسرای خوبی هستن باهام دوست بشن قیافمم خوبه اما نمیتونم برم بیرون

مثه من و منی که حتی از ترس پدرم جرئت ندارم دوست بشم انگاری نیمه گمشدم خودش قراره از علم غیب 😂🤦بفهمه تو این خونه یکی هست بیاد منو ببره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر منم شیفت شبه بچه هامون خوابوندم بیا سرت رو بذار رو شونم بخواب عزیزم بیخیال

خابم نمیره

من از اول بارداری تا الان تهوع دارم

برای پسر اولم هم از روز اول تا زایمان تهوع داشتم

خاب کجا بود

بازم میتونه به آدم آرامش بده ازدواج درست با فرد درست مجردی همش آدم حس تنهایی داره

دقیقا بنظرم هر آدمی تو خونه خودش راحتی بیشتری داره من تو خونه پدرم این راحتی از ما سلب کرده چون خونه خودشه دوست دارن خانم خونه خودم باشم

خابم نمیرهمن از اول بارداری تا الان تهوع دارمبرای پسر اولم هم از روز اول تا زایمان تهوع داشتمخاب کجا ...

عزیزممممم😔بعد از زایمان که بدتره بچه نمیذاره بخوابی تا پایان سه سالگی

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
ضمنا خونه شوهر نمیتونی تا هر وقت دلت خواست بخوابی چون بچه ها و سایر وظایفت نمیذارررررررن

نگوووووووو😭😭😭پس کی تا لنگ ظهر بخوابیم خونه پدر نه خونه شوهر نه مگر اینکه تو گور راکت بخوابیم😭🤦😂 بخدا همیشه به مامانم میگم مگه تو گور از این همه بدبختی کار راحت بشم😂

کبیره چیه جبیره😂

جبیره چیه

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
ماها چقد بدبختم😂😂😂یکی دیگه لذت برده من باید بی خوابی بکشم😂😂😂

آره والا🤣اونم توی هچل افتاده بخاطر پنج دقیقه خوشی یه عمر باید خرجشو بده💔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
چکار میشه کرد گلمتازه من شاغلم مرخصی زایمان هستممجددا باید برم مرخصی بگیرم 😂😂

هعییییییی💔😔