2777
2789
عنوان

یک دختر معلم بهتر با چه شغلی ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 59 پست
مربی بدنسازی دوبرابر من و شما پول درمیاره و هیکلشم عالیه بعدم اینا قسمت و سرنوشته

مطمنی؟؟بعید میدونم

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا ۱۰ دقیقه است یه ضرب داره تاپیک میزنه که معلم شوهرش چجوری باشه پرستیژ معلم چطوره با کی ازدواج کن ...

میتونی تاپیکهام نیا عزیزم

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

داداش نداره؟ برو با همون😂😂یا صبر کن ۳۸ سالگی یه تاجر یا کارخونه دار یا ... میاد واست حتما♥️

نیاز به داداش اون نیست

دعا خیر برای خودت بگیره عزیزم

چون واقعا یهو همه میان خواستگاری چرا اینجا اینجورین؟؟هرکسی خواستگار داشت اومد در مورد خواستگارهاش حر ...

خب خواستگار پیدا بشه

چه ربطی داره

منکه برای ازدواج وارد فرهنگیان نشدم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

خب خواستگار پیدا بشهچه ربطی دارهمنکه برای ازدواج وارد فرهنگیان نشدم

مگه من گفتم برای ازدواج معلم شدم !! وای چقدر ما زنها عجیبی ام !

خواستگارهاشون از بقیه خیلی بیشتره برای همین فکرشون بیشتر درگیر میشه شغل تضمینی هم دارن دیگه دغدغه اش ...

اره موافقم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

چقدر تاجرا تازگیا موقعیتشون بد شده😂😂😂

خدایی ببین چی میگی!! از اون طرف میگی شغل مهم نیست

از این ور میگی تاجرا شرایطشون بد میشه با معلم ازدواج میکنن چی میگی خدایی؟؟

مگه من گفتم برای ازدواج معلم شدم !! وای چقدر ما زنها عجیبی ام !

عزیزم من قصد ایجاد ناراحتی نداشتم

منم نگفتم شما بخاطر ازدواج وارد فرهنگیام شدی

کلا از جو غالب صحبت کردم

امیدوارم ناراحت نشده باشی همکار گلم🫂🥰

قصد توهین نداشتم بخدا ولی ۹۰ درصد همینجورین😑حتی از کامنتای این تاپیکم میشه فهمید اینو

میدونی

شبیه یه چرخه است

نمیدونم کی شروع کرده این چرخه رو

ولی مثلا از دید همدانشگاهی های من اینطوریه وارد یه جمع میشن شدیداً میکوبنشون و تحقیر میکنن و تیکه میاندازن که فرهنگیان هیچی نیست و دانشجومعلم ها با وجود اینکه هیچی نیستن خودشون رو میگیرن و طبل توخالی آن و.... از این حرفا

همدانشگاهی های من شروع میکنن به دفاع از خودشون که نخیرشم فرهنگیان اله بله ما خیلی سطح بالاییم و چهایم و چه نیستیم

منم مخالف این مدل دفاع کردنم. کلا تحت هیچ شرایطی آبم با پز دادن تو یه جوب نمیره. مسخرت کردن از بیشعوریشون بوده پس فاصله بگیر ، نه ک۸ در مقابلش تو هم مسخره کنی!

حالا این دفاع بیش از حد تند و همراه تمسخر دانشجومعلم ها باعث میشه دانشجو های سراسری دفعه بعدی دانشجومعلم بعدی رو که دیدن شروع کنن از اول تیکه انداختن و تخریب شخصیتی و...

بسیار دیدم که میگم

هردو مقصرن به نظرم

عین یه چرخه رفتار اشتباه که متناوب انجام میشه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

خدایی ببین چی میگی!! از اون طرف میگی شغل مهم نیست از این ور میگی تاجرا شرایطشون بد میشه با معلم از ...

😂😂😂وا حالا چرا ناراحت میشی؟ معلمی خیلی هم خوبه عزیزمممم

دوست عزیزم گفت چرا آخه یه تاجر ... منم گفتم لابد پول کم آورده آخه دیدگاه تو روی درآمده، روی شخصیت و جایگاه خانواده و... نبود که بوووود؟

میدونی شبیه یه چرخه استنمیدونم کی شروع کرده این چرخه روولی مثلا از دید همدانشگاهی های من اینطوریه وا ...

نمیدونم شایدم دلیلش همین باشه❤کلا خیلی وقته جنگ جنسیتی و جنگ مشاغل و...شروع شده

آه له له له آه له لاس