2777
2789
عنوان

یک دختر معلم بهتر با چه شغلی ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 59 پست
همکار من ۳۸سالگی تاجر گرفتش هر دستش کلی طلاست دوماه دیگه عروسیش

هکسره خانم معلم ، هکسره

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با کارخونه دار حتما

طرف مربی بدنسازی شغل خاصی نداره شوهرش کارخونه داردیگه معلم که حقشه

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

معلما پرتوقعن دیگه...ببین بخاطر شوهر پولدار اینهمه سال مجرد موند😑

خوب خوشگل و خوش اندامه یکجوری راه میره انگار ملکه است خیلی باکلاسه😁

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

بنظرم ایلان ماسکم خوبه از همکاراتون سوال کن راضی هستن

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

عزیزم چرا فکر میکنی معلمی مساوی کار کردن تو ناساست؟

یک شغل معقول و متوسط تو جامعه است معمولا با کارمند معلم و هم سطح خودتون ازدواج میشه کلا هم سطح بودن از هر لحاظ بهتره

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱

کارخونه دار آخه؟🤦🏻♀️بچه ها این سطح توهمونو کم کنیداگر یه آدم درست حسابی دیدید که از نظر خانواده و ...

کلا ۱۰ دقیقه است یه ضرب داره تاپیک میزنه که معلم شوهرش چجوری باشه پرستیژ معلم چطوره با کی ازدواج کنم هیچ کدومم جواب نمیده تاپیک میزنه میره بعدی

قشنگ معلمه تازه قبول شده ذوقشو داره😄😁

مناکثر معلمهایی که دیدم با همکار خودشون ازدواج کردن

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

یک انسان باید با کسی که همفکر و هم شخصیت و هم سبک خودشه ازدواج کنه

بریزید دور کلیشه های مسخره رو

آخه کی بر اساس شغل قضاوت میکنه آدما رو

من معلمم خودم

معلم دیدم بیشعور بیشخصبت بی خانواده و پول پرست و ندید بدید و بی فرهنگ و بیسواد ، معلم هم دیدم باکلاس و متشخص و چشم و دل سیر و بافکر و ادب

کی گفته همه معلم ها یه شکلن؟

کی گفته هرکس یه شغلی داره داخل کلیشه های اون شغل جا شده؟

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

معلم حقشه مربی حقش نیست؟

بنظر من هیچ فرقی ندارع که طرف معلم باشه یا استاد یا دکتر یا آرایشگر و... وقتی طرف شعور و درک داشته باشه و سطح خانوادش و خودش خوب باشه یه خواستگار خوب هم میاد واسش ولی وقتی درک و شعور نداشته باشه باید با همون معلمیش بسوزه و بسازه تنهاا