2777
2789
عنوان

به تظر شما مادر نمونه چه مادریه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 56 پست
خیلی سخته همیشه خوش اخلاق باشی، من مثلا از ریخت و پاش بچه ها خیلی کلافه میشم بچه هام ۱۲ و ۱۰ ساله هس ...

حالا غر زدن اشکال ندارع ولی اخلاق خیلی مهمه،، من بابام صد درجه اخلاقش از مامانم بهتره به خاطر همین بیشتر با بابام رفیقم تا مامانم

..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بازی کن باهاشون بازی های فکری مختلف بخر یا تو نت سرچ کن بازی های جدید که باعث آموزش و تمرکز هم میشه ...

بازی های فکری انجام میدیم تا جایی که وقت کنم ولی بازی های هیجانی رو میگم توروخدا خودتون بازی کنید من حال ندارم🥴

خیلی سنشون برای بازی و ورزش خوبه برای کتاب و پادکست حتی برای خودت وقت بذار بچه ها ببینن به خودت احتر ...

ممنون عزیزم بعضی هایی که گفتی رو انجام میدادم بعضی هارو هم از این به بعد سعی میکنم انجام بدم

توام مادر خوبی هستی مطمئن باش ولی مادراکلا هر کاریم برای بچه هاشون بکنن بازم عذاب وجدان دارن و فک می ...

به خدا از جون براشون مایه میذارم ولی روح و روانم خسته اس بعضی وقتا باهاشون تندی میکنم عذاب وجدان میگیرم

حالا غر زدن اشکال ندارع ولی اخلاق خیلی مهمه،، من بابام صد درجه اخلاقش از مامانم بهتره به خاطر همین ب ...

بچه های من بیشتر با من جورن تا باباشون ولی خوب از ریخت و پاش کردنشون بعضی وقتا کلافه میشم و غز میزنم

بچه های من بیشتر با من جورن تا باباشون ولی خوب از ریخت و پاش کردنشون بعضی وقتا کلافه میشم و غز میزنم

خوبه.... ولی من برعکس شاید باورت نشه من چندین ساله که حتی یه بارم مامانمو بغل نکردم ولی بابام چرا جونمو هم واسه بابام میدم

..

بچه هام ۱۲ و ۱۰ ساله هستن باهاشون خیلی صحبت و شوخی میکنم ولی اصلا حوصله ی بازی کردن ندارم

اسم فامیل قایم باشک.منم مثل توام دقیقققاا همه اشم عذاب وجدان دارم در حدی که فکر میکنم اصلا براش وقت نمیذارم . ولی بنطرم سن بالاتر بهتره چون حرف و بازی مشترک بیشتر دارید

اسم فامیل قایم باشک.منم مثل توام دقیقققاا همه اشم عذاب وجدان دارم در حدی که فکر میکنم اصلا براش وقت ...

آره بعضی وقتا که کار دارم بهشون میگم اسم فامیل صوتی😉 بازی کنیم کارامو انجام میدم بازی هم میکنیم ولی همین که گاهی باهاشون تندی میکنم یا برای انجام ندادن کاراشون غر میزنم حس میکنم باعث میشم دوسم نداشته باشن ولی دست خودم نیست چون یه بچه نوزاد هم دارم واقعا خسته میشم

آره انگار روح و روانم بهم ریخته حوصله ی خودمم ندارم😢

چیزی نیست عزیزم طبیعی یه چیز جدید یاد بگیر یا مثلا کتاب بخون یا ورزش کن بعد یواش یواش هدفت رو پیدا میکنی حالت خوب میشه تو توی مادر شدن غرق شدی زن بودن رو از یاد بردی