2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اصفهونیم اما خبر ندارم

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤
لباس بارداری عزیزم مجتمع پارک بخر من خودم سینا زایمان کردم اصلا راضی نبودم اما دکترم خانم شهشهان بو ...

مرسيي واقعاااا

من بيمارستان ميلاد ميخوام برم

دكترم هم خانوم ندا مقتدري اصفهاني هست 

راجع به ميلاد اگه تجربه اي هست يا شنيدين لطف كنيد 

واسه لباس بارداری مجتمع پارک طبقه اول چندتا فروشگاه هستن که لباس بارداری دارن و خیابان فلسطین که خودم تنوع کارهای فلسطین و بیشتر پسندیدم مخصوصا مغازه پا به ماه

در مورد بیمارستان هم این چیزایی ک من شنیدم راضی بودن سعدی.زهرای مرضیه.عسگریه.میلاد کسایی ک تو این بیمارستان زایمان کردن راضی بودن

خدایا مراقب همه نی نی ها باش وصحیح و سالم بغلشون بگیریم الهی آمین .الهم صل علی محمد و آل محمد