2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازاد چ زوری داشت😐🤣

زورو بازوش خیلی هندی طوره دیگه😄بعدم وقتی حرف اوا رو میزنن این تو همه صحنه ها هست و میشنوه جریانو لوس شد یکم

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

وای من نمیدونم چرا انقد بدم میاددددازش

خصوصا از بازیگرنقش دختره خیلی مصنوعی بازی میکنه

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

وای من نمیدونم چرا انقد بدم میاددددازشخصوصا از بازیگرنقش دختره خیلی مصنوعی بازی میکنه

اون که کلا شبیه سکته ای هاست

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
چیشده دختر بیا بگووو

ازاد زد عرشیا رو پرت کرد ازشیشه 🫤🤣

تارا زد توسر مامان کامیار

بابای کامیار رفت عمو سیاوش تهدید کنه خودش تهدید شد

همش بزن بزن🤣🤣

آوا دیگ مسخره تر با اون چشاش

بخدا خیلی مسخره بود

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

اون که کلا شبیه سکته ای هاست

هرچقدر خاستم سعی کنم ببینم فیلمونشد گذریم یهومیزنم میبینم داره پخش میشه تا میره توی سکانسی ک آوا هست لجم میگیره میزنم میره🤣🤣

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

ازاد زد عرشیا رو پرت کرد ازشیشه 🫤🤣تارا زد توسر مامان کامیاربابای کامیار رفت عمو سیاوش تهدید کنه خو ...

وا😂💔

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
زورو بازوش خیلی هندی طوره دیگه😄بعدم وقتی حرف اوا رو میزنن این تو همه صحنه ها هست و میشنوه جریانو لو ...

هاع سیگار کشیدنش کراشه فقط 🤣🤣🚶🏻♀️

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

هاع سیگار کشیدنش کراشه فقط 🤣🤣🚶🏻♀️

😄😄😄

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜