2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من:😂😂😂🥺

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

من بودم منصور و انتخاب میکردمولی چون ما دخترا جذب ظاهر میشیمحس میکنم انتخاب بازیگر آبیار اینطوری بود ...

نبوده

رحیم جذاب بود

و واقعاا هم اولش عاشق محبوبه بود

ولی محبوبه وقتی ازدواج کردن و تفاوتارو دیو شروع کرد بهونه اوردن

و تحقیر کردن ناخواسته

رحیمم ک تحقیر شده بود رفت سمت کوکبو معصومه چون اونا کمتر بودن و ب رحیم حس بهتری میدادن

دوتاشون گناه داشتن هم رحیم هم محبوبه

دقیقااا

تازه مطمئنم زیربغلشم کپک زده

محبوبه بدسلیقه

شخصیت داستانی مورد علاقه من وسواس تمیزی داره، اصلا نگاش میکنی مشخصه بوی گل میده😂

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

نبوده رحیم جذاب بود و واقعاا هم اولش عاشق محبوبه بودولی محبوبه وقتی ازدواج کردن و تفاوتارو دیو شروع ...

دقیقا

محبوبه اول باید چشماشو باز میکرد

این تفاوتارو پیش بینی میکرد

دقیقامحبوبه اول باید چشماشو باز میکرداین تفاوتارو پیش بینی میکرد

توو رمانش ک من خوندم

دقیقاا دیدم ک بعد ازدواجش محبوبه دیگ جتی از کنار رحیم قرار گرفتن پیش داییشم خجالت میکشید

در این حد بود

بهش گیر میداد ک این چه لباسیه پوشیدی چرا تا سینه بازه

درحالی ک قبل عروسیم دیده بود

خلاصه هیی میکوبیدش

اخرشم از هم متنفر شدن