همیشه_به_یادتم75 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2346 عنوان زندگی خیلی به من سخت گرفته تو بهترین سال های عمرم 170 بازدید | 11 پست دنیا خیلی به من سخت گرفته هرچی فکر میکنم آدم بدی نبودم و نیستمخسته ام خیلی دلم میخاد بمیرم خیلی خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔 دیروز | 22:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 25119 می گذره. روزهای آروم و آسایش تو هم می رسه یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن! اینها واقعا بدبختند.
mahhhhhhhhsa عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 7631 شما باید بری دکتر اعصاب روان .سوگواری بیشتر از یک سال دیگ سوگ نیست بیماری شده آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 8587 تعداد آدمایی که بهشون آسون گرفت کمن اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
همیشه_به_یادتم75 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2346 می گذره. روزهای آروم و آسایش تو هم می رسه نمیرسه خیلی سخته خیلی دارم اذیت میشم کاش میشد بمیرم راحت بشم خیلی سخته نمیتونی تصور کنی چقدر 😭😭😭😭😭 خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 25119 برو دکتر روانپزشک دارو بهت می ده بعدش خیلی بهتر می شی. مشاوره برو. برای خوب شدنت تلاش کن و هزینه کن یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن! اینها واقعا بدبختند.
همیشه_به_یادتم75 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2346 شما باید بری دکتر اعصاب روان .سوگواری بیشتر از یک سال دیگ سوگ نیست بیماری شده سوگواری آخرش پذیرشه که من پذیرفتم دکتر هم رفتم مشکلم اصلا فوت عزیزم نیست با اون موضوع کنار اومدم ، متاسفانه زندگی پر از مشکله خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
yadgarsalari66 عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 1093 چندروز پیش واسه یه کار اورژانسی رفته بودیم بیمارستان، یه دانشجوی سال آخری بود که داشت اونجا کار می کرد همش به یه نقطه زل می زد توی چهرش هیچ نشاط و انگیزه ای نبود .. واقعا کمن اونایی که حالشون خوبه
همیشه_به_یادتم75 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2346 تعداد آدمایی که بهشون آسون گرفت کمن اطرافم خیلی میبینم هرچی خواستن همون شده اونوقت من چی؟ برای ساده ترین چیزا پیش خدا التماس کردم خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
همیشه_به_یادتم75 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2346 برو دکتر روانپزشک دارو بهت می ده بعدش خیلی بهتر می شی. مشاوره برو. برای خوب شدنت تلاش کن و هزینه کن عزیزم چرا فکر میکنید مشکلم هزینه یا تلاش نکردن هست من بیشتر از ۱۰۰ خودم تلاش کردم با فوت نامزدم کنار اومدم مشکلات دیگه ای هم دارم خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 25119 چندروز پیش واسه یه کار اورژانسی رفته بودیم بیمارستان، یه دانشجوی سال آخری بود که داشت اونجا کار می ک ... با یه لحظه که نمی شه کل زندگی یه نفر برد زیر سوال منم خیلی تو دنیای ذهنیات خودم غرق می شم و زل می زنم به یه نقطه. سختی دارم خوشی هم دارم یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن! اینها واقعا بدبختند.
yadgarsalari66 عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 1093 با یه لحظه که نمی شه کل زندگی یه نفر برد زیر سوال منم خیلی تو دنیای ذهنیات خودم غرق می شم و زل می زن ... الان ماچیو بردیم زیر سوال؟ منظور حرفو بگیر حجیه خانم