2777
2789
عنوان

مجبورم ب خودکشی از ی طرف میترسم

97 بازدید | 13 پست

تا اذان صبح باید کارمو یک سره کنم قبلاً هم گفتم بابام مست میکنه امشب مست کرده آبرو شرفموموبرد دیگ نمی تونم زندگی کنم دیگه نمی تونم

به نظرتون تو قبر زنده نمی شم ؟

خیلییی استرس دارم خیلییی مامانمم ی هفته اس قهر کرده خونه نیس

کاش خانواده خوبی داشتم حد اقل می تونستم زندگی کنم 😭😭😭😭یک حق معمولی از من گرفته شد ترو خدا فقط پولداری ملاکتون نباشه برا بچه اواردن پول فقط مشکل حل نمیکنه باید از آرام شدزندگیش بر بیاید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکن عزیزم نکنبجاش بیا بغلم🫂🥺ی شماره بود ۱۲۳ بود چی بود؟زنگ بزن اونجا یکم آروم بشی

اگه نکنم بابام به کاراش ادامه میده ابرو س تا خواهر دوتا برادرم میره

شماره ۱۲۳ چیکار میکنه برا من بابا

زنک زده ب این و اون الکی فروش ناموسی میده

تو خیابون مامانم کتک میزنه

چرا این کارو کنی؟ واقعا

تو زندگی خودتو قراره داشته باشی به عذابش نمی ارزه

واقعا اومد و خودکشی کردی ولی زنده موندی و بلایی سرت اومد کبدتو دور از جون از دست دادی هزارتا مریضی

خودتو قوی بار بیار دختر ، بابات مگه میخواد جای تو زندگی کنه اونم جای خودش کارماشو میگیره و عذابشو میکشه

ببخشید دور از جون خودتم بکشی کسی تره خورد نمیکنه واست همه ام یادشون میره نهایتا بعد ۲ ماه این چه کاریه میخوای با خودتو ایندت کنی

به این فکرکن این دنیا تموم دردا و مشکلاتی که داری به طور موقت هستن و اخرش همه میمیرن

ولی اگه الان خودکشی کنی، خودکشی ی گناه خیلی خیلی بزرگه که وقتی انجام دادی و مردی قرار نیست هیچوقت بخشیده بشی و برای همیشه حالت بده و اتفاقات خوبی برات نمی افته...

چیزای خوبی برات پیش نمیاد.. قرار نیست در دنیای بعدی زندگی خوبی داشته باشی،

دخترجان صبرکن تحمل کن، همه مشکلاتی دارن، زندگی هیچکس بدون مشکل نیست، ولی همه دارن ادامه میدن و سعی میکنن کم نیارن چون اخرش همه رفتنی هستن، درکت میکنم ولی چاره ای جز تحمل نیست.

چی نفهمیدم؟ بابات مست کرده خب به بابات توجه نکن برای خودت زندگی کن حالا اینو میگی ولی وقتی داری اینجوری میگی یعنی نمیخوای اینکارو بکنی پس عاقل باش بچه بازی در نیار

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
چرا این کارو کنی؟ واقعا تو زندگی خودتو قراره داشته باشی به عذابش نمی ارزه واقعا اومد و خودکشی کردی و ...

بخدا برام مهم نیس بزار یادشون بره 😭😭 تو این دنیا هم تو یاد کسی نبودم تا بخام تو اون دنیا باشم

بابام آبرووومونو برده

کنم میزنه فش میده الان زنگ زده ب عموممیگخ بیا دخترای منو بکش سر من قلدری میکنن

بخدا دروغ میگه

الان اونم میاد سراغمون استرس گرفتم بخدا

چی نفهمیدم؟ بابات مست کرده خب به بابات توجه نکن برای خودت زندگی کن حالا اینو میگی ولی وقتی داری اینج ...

چهار ورق قرص کافئین جلومه به مرگ مامانم تا صبح همشو خر خره بالا کشیدم

کسیو نداشتم باش حرف بزنم اومدم اینجا

کاش فقط مست کردن بود

پنجشنبه سر خاک جلو اون همه آدم تو بده به منو و مامانم کتک مون زد

الآنم مامانم قهر کرده چند روزه خونه نیس

دست من همه کبوده دیگ روم نمیشه برم تو جمع فامیل هامون

بخدا برام مهم نیس بزار یادشون بره 😭😭 تو این دنیا هم تو یاد کسی نبودم تا بخام تو اون دنیا باشم بابا ...

چرا با مامانت نرفتی ؟ جدا شید از این مرد اعصاب روان خودتونو راحت کنید

عموتم اومد بهش توضیح بده یعنی چی مگه شهر هرته

بیدار میشی ولی نهتو قبر ، تو بیمارستان با وحشتناکتربن دردها،نفستم بالا نمیاد ،میبینی نمردی که هیچ سلامتیت رو هم از دست میدی، ابروی هرکس مال خودشه، کسی عقل داشته باشه میدونه دختر چی از دستش برمیاد مثلا، بابات ابروی خودشو برده نه شما ها رو

⁦⁩⁦
اگه نکنم بابام به کاراش ادامه میده ابرو س تا خواهر دوتا برادرم میره شماره ۱۲۳ چیکار میکنه برا من ب ...

عزیزم میدونم زندگی خیلی سخته

ولی باور کن راه چاره این نیست

بخدا من خودم ب شخصه این مدت توی بدترین حالم هستم حتی منم ب خودکشی فکر کردم ولی راه چاره این نیس

من خودم دارم واقعا له میشم امشب نشستم کلی گریه کردم میخوام مثل قبلا دوباره برم روانپزشک

ولی ی طوری خودت رو آروم کن راهش رو پیدا کن زمان بده ب خودت قربونت بشم

ب فکر اینکارا نباش