2777
2789
عنوان

عاشق نامزدمم ولی😭چیکار کنم من

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 21 پست
مثل خودت بودم اعتماد ب نفس صفرن دلم میخواست ازدواح کنمهم فکر میکردم زشتم کسی منو نمیگیرهاگ دلت راضی ...

شوهرت بهت خیانت کرد؟

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

چتش مثلا راجب چی بود؟

مثلا گفته بود میشه جواب بدی یلحظه کار دارم گفته بود مبینا یلحظه جواب بده کارتدارم منو میشناشی؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اها اخه پسرا عقلشون تو چشمشونه

بله در نظر اول همه ی ما از آدم ها با قیافه وظاهر خوب خوششمون میاد...ولی عاشق شدن... چون روند طولانیه... کم کم قیافه عادی میشه واخلاق واعتماد به نفس یه نفر مهم تر میشه... اینم بگم ما هر چه قدر خوشگل بلشیم یکی از ما خوشگل تر هست... آدم خیانت کار اگه زنش بهترین هم باشه خیانت میکنه وربطی به زیبایی نداره... لطفا اعتماد به نفس داشته باش... تو هم زیبایی های زیادی داری🦋💙

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

اشتباه منو نکن دختر در حد معمول ازش بگیر بذار از اول بدونه وظیفه شه حالا خیلی و مدام هم نه ولی در حد ...

خجالت میکشم بگم پول بده

بله در نظر اول همه ی ما از آدم ها با قیافه وظاهر خوب خوششمون میاد...ولی عاشق شدن... چون روند طولانیه ...

قربونت اره دقیقا درسته