2777
2789

من بشخصه زیاد 🥲

مخصوصا بین دوستام....

همه تلاشم اینه درس بخونم مستقل بشم حداقل خودمو نجات بدم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

اره من بیکار بودم یکبار یکی از همسایه ها بهم گفت یکار خوب برات سراغ دارم تو مدرسه چایی ببری برای معلما

ناراحت شدم راستش

حس میکنم چون مامانم خسیس بود هرچی میگفتم وضع مبل خونه رو سر سامون بدیم همراهی نمیکرد اینو گفت زنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یکبار یکی از همسایه ها بهم گفت یکار خوب براتون سراغ دارم تو مدرسه چایی ببری برای معلماناراحت شدم ...

وای منم مثل توهم

اون دفعه مادر دوستم گفت برو سرایداری اسم بنویس کار کن از این وضع در بیایی منم ناراحت شدم چون دارم درس میخونم بزا کنکورم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

اره من بیکار بودم یکبار یکی از همسایه ها بهم گفت یکار خوب برات سراغ دارم تو مدرسه چایی ببری برای معل ...

ماهم شرایط خونمون مثل شماست

یعنی خواستگار میاد برام دلم میخواد اب بشم بزم زمین

آفرین بهت . بخدا بهترین کارو میکنی منم مثل تو ام احسنت بهت ایشالایه رشته ی توپ قبول شی

مرسی عزیزم ان شاالله 💙

یهویی یه اتفاقی افتاد ورشکسته شدیم خونمون اومد محله پایین و...این باعث شد خودم هی مقایسه کنم حسرت بخ ...

الان درست شدید ؟؟؟

ما از اولش همین بودیم و هستیم 💔

جایی نمیرم که بفهمن پول کمی دارم

کسی بیاد چی؟🥲

وای منم مثل توهم اون دفعه مادر دوستم گفت برو سرایداری اسم بنویس کار کن از این وضع در بیایی منم ناراح ...

حتما درس بخون یه حرفه خوبم پیدا کن من بخاطر نگه داری از مادرم نتونستم تو خونه موندم دارم ازدواج میکنم ولی خب میدونم تو ازدواجم تو سری خور میشم

و مورد خیلی بهتری گیرم میومد اکه اوضاع زندگیم انقد نابسامان نبود یا تحصیلات داشتم

وای منم مثل توهم اون دفعه مادر دوستم گفت برو سرایداری اسم بنویس کار کن از این وضع در بیایی منم ناراح ...

بخدااااا مشغول زمبه ای خوب درس نخونی تا مامان رفیقت و ضایع نکنی اقرین گل دختر خوب بخون

حتما درس بخون یه حرفه خوبم پیدا کن من بخاطر نگه داری از مادرم نتونستم تو خونه موندم دارم ازدواج میکن ...

عزیزدلمم 🥺🥺🥺🫂

چشمم میخونممم

شرایط همسرتون چیه اگر مشکلی نبود بگو؟؟

بخدااااا مشغول زمبه ای خوب درس نخونی تا مامان رفیقت و ضایع نکنی اقرین گل دختر خوب بخون

چشممممم🥺🫂