2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نفرین اخرتو با صدای مریم امیرجلالی خوندم 😂

من شنیدم صداشو

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ینی فکر میکنی شیطان وجود داره ؟

بله وجود داره

بحث فلسفی بودین شما

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

جان

میگم بدبخت شیطان

ادما هر کار هرگناهیو میگن مقصر اون بدبخته اون اصلا کاری نداره واقعا بری ببینی هم اونایی که با موجودات شیطانی و اجنه های کافر سرو کار دارن خودشون میرن سمتش

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
یه داستانه و نماد

شیطان یه فرشتس سال ها هم عبادت خدا رو کرده

ولی خدا انسان را والا تر قرارداد

شیطان هم اطاعت خدارو نکرد و به انسان سجده نکرد و رانده شد

بنظرم خیلی باید بی چشم و رو باشیم که خدایی که برا ما ارزش قایل شد را مفت به این شیطان گور به گوری بفروشبم

باید ته تهشو بذاریم راهی را بریم که خدا را خوشحال کنیم نه دشمن جونمونو

میگم بدبخت شیطان ادما هر کار هرگناهیو میگن مقصر اون بدبخته اون اصلا کاری نداره واقعا بری ببینی هم او ...

نه بابا شیطان وجود داره

من چند ماهیه نماز و روزه هامو کامل اجابت مبکنم

این مدت حس کردم چقدر شیطان خودشو جر داد منو به راه قبلی برکگردونه ولی من محکممم موندم پای راهم یه مدته دست از سرم برداشته ولی میدونم باز برمیگرده

شیطان یه فرشتس سال ها هم عبادت خدا رو کردهولی خدا انسان را والا تر قراردادشیطان هم اطاعت خدارو نکرد ...

آدم خودش هم کار میکنه میندازه گردن شیطان

به قول اون کاربر بدبخت شیطان چه کارست

دختر پاییزم🍂

نه بابا شیطان وجود دارهمن چند ماهیه نماز و روزه هامو کامل اجابت مبکنماین مدت حس کردم چقدر شیطان خودش ...

میدونم وجود داره ولی وقتی بری خیلی بخونی دربارش میبینی اصلا کارش وسوسه نیست درسته از ادما متنفره ولی اینجوری ادمارو اذیت نمیکنه یه سری ادما که خودشون میرن سراغش بدبخت میشن مثل کسی که دعا میگیره و کسی که براش دعا میگیرن اونا رو با اجنه کافر انقدر اذیت میکنه و زجر میده تا بمیرن وگرنه همینجوری وسوسه نمیکنه وسوسه شدن یه چیز غدیزی توی انسان چون انسان راحت طلبی و پول بدون کار کردن به دست اوردن و اینارو دوست داره میل به گناه توش هست از اول

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤