2777
2789

سلام جشن عقد خواهر شوهرم هست چندروز دیگه

مراسم مختلط هستش مادر شوهرم دوروز هستش گیر داده روسری نپوس برو به آرایشگاه خوب ابرومون نره بعد گفتم اگه باعث ننگ هستم نمیام دعوا کرد که ابرومون میره میگن با عروسشون مشکل دارن بیا ولی آمل بازی در نیار

بعد به طعنه میگه شوهرت ۳۰ ملیون داده لباس و نوبت آرایشکاه مردانه گرفته الان چهار نفر فوخش نمیدن بهت با این شوهر و سر و ساده ای خودت بهم گفت بدبخت فلک زده 😭اصلا دلش برام نسوخته خیلی بد جنس هست اینطور خواست تحرکم کنه لخت بشم به شوهرم گفتم میگه اگه نمیتونی خودتو بزن به آنفولانزا نیا جواب مادرم با من از خداست هست نرم تا جلف بازی دربیاره و آزاد باشه بین دو راهی موندم نه میتونم حجاب بردارم نه میتونم نرم

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من توی عروسی مختلط برادرم محجبه بودم،البته من روسری داشتم....حالا آرایشگاه برام درستش کرد،بجای شینیون،همون مبلغو گرفت،روسریمو بصورت خاصی سرم کرد،خواهرم هم توریان داشت

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰