کسایی که منو بشناسن تو این تاپیک شاید بدونن کم و بیش داستان زندگیم رو . دقیقا از بعد عید اتفاقاتی پشت سر هم افتاد که هنوزم نمیتونم خیلیاش رو هضم کنم . امروز یه نفر درباره دعا و تاثیری که رو زندگی خودش گذاشته برام تعریف میکرد ناخودآگاه ذهن منم بهم ریخت ک نکنه این اتفاقا تاثیر دعا باشه ؟
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
سلام. منظورتون این جادو گرفتند براتون؟ بله حقیقت داره
تو قرآن هم هست. اما نه اینطور تا مردم اتفاقی میوفته فکرشون فورا سمت این میره.
دین میگه اول خودمون رو، اعمالمون رو، نمازهامون و.. رو بررسی کنیم
شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بچه ها شوهر من دوست دختر زیاد داشته تو مجردی اما از وقتی دوست شدیم تا ازدواج کردیم اصلا بهم خیانت نکرده بود با این ک کاملا آزاد بود . اتفاقا سر این مسائل ناموسی خیلیم حساس بود . تیرماه بود فهمیدم ۲ ماه و خورده ای با دوست دختر سابقش بهم خیانت کرده . اصلا نمیخوام توجیح کنم کارش رو ولی وقتی خودش اومد اعتراف کرد میگفت اصلا نمیدونم چی شد انگار اختیارم دست خودم نبود حتی میگفت تمام این مدت بدنم کوفته و داغون بود انرژی نداشتم عقلم دست خودم نبود و بعد ۳ ۴ ماه اعتراف کرد ضرر مالی سنگینی هم کرده بعد اون اتفاق
ببین منی ک عاشق شوهرم بودم جونمون در میرفت برای هم فقط برو چند تا تاپیک قبلیم رو ببین چقدر ذهنم آشفته است حتی خیلی جدی به طلاق هم فکر می کنم یه مدته با این ک هیچ مشکل حادی باهم نداشتیم این مدت یه فکرایی میاد تو سرم تا مرز جنون رفتم و برگشتم
تازه یک هفته است فهمیدم دختردایی شوهرم عاشقش بوده و احتمالا هنوزم هست و من ۴ ساله ازدواج کردم و اصلا متوجه رفتارای عجیبش نشده بودم تا مهمونی قبل ک خیلی عادی جلوی چشم همه دستش رو کشید رو بازوی شوهرم یه نیشگون هم از،روی دستش گرفت . فکرم حتی داره سمت اونم میره متاسفانه