2777
2789

سرعت مرده هم کم بود جلوی ما بود راحت میتونس ترمز کنه سگه بیچاره هرکاری کرد از دستش فرار کنه سگ گیج شد رفت موند زیر ماشین...اونقد دلم سوخت ب حال اون حیوان بیچاره...اصلا انگار عمدی بهش زد در اون حد ریلکس بود راننده...ولی دیدم دوباره پاشد راه افتاد ولی زوزه کشید از درد😪

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونستی تصادف با سگ خیلی به ماشین آسیب میزنه برای همین هیشکی عمدی اینکارو نمیکنه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

این قضیه رو که گفتی یاد یه داستانی افتادم.

که یه روزی مردی جلوی چشماش تنها پسرش که توی اوج جوونی و زیبایی و... بوده جلوی چشماش تصادف میکنه و میمیره

بعدها همین مرد این رازو لو میده که من قبلاً که جوون بودم و ماشین خریدم وسط خیابون یه سگ و سه تا تولهشو دیدم و به خاطر اینکه ضجه و ناله مادر رو بشنوم سه تا بچهشو زیر گرفتم و این شد سزای کارم بعد سال ها تاوان پس داد. اون مرد هم تاوان کارشون میبینه

انسان های بی هدف، مجبورند تمام عمر برای انسان های هدفمند کار کنند

نمیشه

من چند وقت پیش با سرعت ۳۰ تا ۴۰ کیلومتر تو خیابوون فرعی میرفتم یه گربه کنار خیابون وایساده بود یه دفه دوید جلوی ماشین ترمز کردم ولی چون نزدیک بود خوردم بهش البته خیلی چیزیش نشد فقط ترسیده بود دوید و کز کرد زیر یه ماشین چون همه ش تو همون خیابون بود تا چند روز میرفتم میدیدمش ولی واقعا گاهی تو یه صدم ثانیه اتفاق میوفته.تازه سگ اینقدر سفته نصف ماشینو میاره پایین مطمئنا کسی دوست نداره با سگ تصادف کنه

میدونستی تصادف با سگ خیلی به ماشین آسیب میزنه برای همین هیشکی عمدی اینکارو نمیکنه

افرین، با تیر برق برخورد کنی خیلی بهتره تا با سگ

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است