2777
2789

خرج کنم ؟ غیر این میگه آخر ماه موقع حقوق گرفتن هم بهت پول میدم

حالا اینا هیچی قبلا اینجوری نبود

ولی خب من هیچ وقت نتونستم با اندامش کنار بیام به شدت لاغره به شدت ک هرکسی منو کنارش میبینن میپرسن معتاده؟ منم براشون توضیح باید بدم ارثیه

میترسم با باشگاه درست نشه قرار شده باشگاشو بره مربی باشگاش بهش گفته یک فرصی هست باید تا ده روز بخوری یکم جون بگیری نسوزه همین قدر هم ک داری بعدش بیا با ورزش کراتسن عوضت میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا پارتنرت بهت پول میده ؟ برگهایم🍂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

چرا عنوان و هر پاراگراف با هم جور در نمیان

الان در مورد چی سوال دارین

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اگه نمیتونی با لاغر بودنش کنار بیای ازش جدا شو و بازیش نده

همینجوری که هست باید اونو بپذیری نه اینکه به فکر این باشی مطابق میل خودت تغییرش بدی

اگر نمیتونی بپذیری ترکش کن شاید یکی دیگه بپذیرتش

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

هر مردی یه جاش میلنگه مهم اینه اون جای که میلنگه رو بشه درستش کرد یا نه

برو معجون بوعلی براش بخر همسر منم هیچ مدلی چاق نمیشد الان شده

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس