2777
2789
عنوان

عزیزان بچم‌پوشکه سوخته چکارکنم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 83 پست

هربار دستشویی میکنه بشور سریع با اب ولرم و شامپو بچه کودک . بعدش تند تند پماد بزن

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

تا جایی که میتونی بشوردستمال مرطوب بچه منم حساسیت داشت وقتی جایی بودم و میخواستم با دستمال مرطوب پاک ...

برای جیش هم بشورمش

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شرایط شستن رو ندارم خونه مادرمم خونش اب گرم نداره خیلی هم از آب بدش میاد جیغ میزنه

جیغ بزنه بسوزه که بدتره.با کتری آب گرم درست کن اونوقت بریز تو آفتابه گرم و سرد کن بشورش.خود دستمال مرطوب اصلا نباید استفاده بشه.حداقل پنبه رو آب ولرم بزن خوب تمیزش کن بعد خشکش کن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
شرایط شستن رو ندارم خونه مادرمم خونش اب گرم نداره خیلی هم از آب بدش میاد جیغ میزنه

سلام عزیزم

با توجه به اینکه بچه خواهرم همین مشکل رو داشت و به یک پزشک خیلی خوب مراجعه کردیم پماد تریامسینولون ان ان رو تجویز کرد و وقتی استفاده کردیم خیلی زود نتیجه مثبت دیدیم ، پیشنهاد میکنم تهیه کنی و مطمئنم نتیجه رو میبینی و دعام میکنی

قند حل کن توآب بعد صافش کن بریز رو سوختگی خوب میشه.قشنگ صافش کن زبری نداشته باشه

اینکه پوستش نوچ میشه بهم میچسبه بدتر میسوزه

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

یه کرم پای بچه فیروز هست پوسته اش صورتیه معجزسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

بهترین کرمم بزنی وقتی بچه خوب تمیز نشده معلومه میسوزه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

شاید بچه اسهال شده که روزی چندین بار دستشویی میکنه ، اگرم اسهال سوزنده پوستشو یعنی اسهالش عفونیه ، ببر دکتر ، اگرم نتونستی پماد موپیروسین و پماد زینک اکساید از داروخانه بگیر ، هر بار که پی پی میکنه اگر شرایط شستن نداری حداقل یه لگن آب ولرم بزار دم دستت بعد که با دستمال مرطوب پاک کردی ، با یه دستمال پارچه ای بزن توی آب قشنگ بکش به پر و پاش که اثرات دستمال مرطوب بره ، بعد با یه دستمال تمیز پارچه ای خشک کن ، بعد اول موپیروسین بزن بعد زینک اکساید ، خیلی بهتر میشه ، حواست باشه که هی چکش کنی اگر پی پی کرده بود سریع پاکش کنی نمونه توی پی پی