2777
2789

بچه ها من سر این قضیه خیلی غصه میخورم بابت اینکه از همه کمترم وقتی تو جمع میرم قلبم میگیره تمام غم های دنیا میان سراغم میرم تو خودم جوری که همه بهم بدبد نگاه میکنن و پشتم کلی حرف میزنن که من بخاطر اینا روزی نیست که گریه نکنم ، نمیدونم چیکار کنم از کجا شروع کنم تا میام خودمو خوب کنم حالمو بهتر کنم یه از خدا بیخبری میاد گند میزنه تو حالم و من باز میرسم به گریه زجر کشیدن دو دیقه میرم اینستا میبینم یکی با دوستاش مجردی رفته شمال (من تابه این سن خرید که هیچ اصلا تنهایی از خونه بیرون نرفتم یعنی رفتما اما یجوری بوده پر از استرس و اینکه ادمای رندوم تو خیابونم یجوری بهم نگاه میکنن فروشندهها محلم نمیذارن انگار ، بدترین حسیه که میتونی تجربه کنی)یکی دیگه رفته فلان کار یاد گرفته مشغول به کاره ، یکی دانشگاهه ، یکی شوهرش براش دست گل خریده ، یکی دوست پسرش بردتش دور دور....قلبم شکسته از این حجم از ناکافی بودن و خواسته نشدن💔

بیاین صحبت کنید شماام اگه راهکاری دارید و ذرهای شبیه من هستید دوست دارم بدونم شما چه میکنین و چجوری از پس اینجورچیزا بر میاین

منم حس ناکافی بودن میکنم ولی تو چرا حس ناکافی بودن میکنی؟ کسی بهت چیزی گفته؟ یا چی؟

بهم خیلی حرف ها زدن و خودمم واقعا هیچی نیستم تو هیچ زمینه ای هیچ حرفی برای گفتن ندارم نه زیبا ام نه دانشگاه میرم نه دوستی دارم نه چیزی فقط زندهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول یاد بگیر برین به هیکل اون ادمای سمی و بی وجدان که میان حالتو بد میکنن

اولین قدم همینه

فکر نکن بقیه ادما گوه خاصی هستن بهشون نزدیک شی و دقت کنی میبینی همونا از همه تهوع اور ترن

هر کی بهت توهین کرد یا عین خودش جوابشو بده اگه ادم شرو و شیطان صفتی سگمحلش کن

بهم خیلی حرف ها زدن و خودمم واقعا هیچی نیستم تو هیچ زمینه ای هیچ حرفی برای گفتن ندارم نه زیبا ام نه ...

مگه بدهکار بقیه ایی ؟

تا وقتی حس کنی بدهکاری و بقیه طلبکارت اوضاتوهمینه

اول یاد بگیر برین به هیکل اون ادمای سمی و بی وجدان که میان حالتو بد میکنن اولین قدم همینه فکر نکن بق ...

اونقد ادم حاضرجوابی نیستم چیزی نمیتونم بگم سکوت میکنم فقط بعدش وقتی تنها میشم با رفتاری که باهام شده فقط گریه میکنم کلی صدا میاد تو مغزم چجوری تونست اینو بگه فکر نکرد که من قلبم میشکنه با این حرف یا اون نزدیک ترین ادم تو دنیا به منه مگه میشه بخواد اینجوری کنه وووو

بهم خیلی حرف ها زدن و خودمم واقعا هیچی نیستم تو هیچ زمینه ای هیچ حرفی برای گفتن ندارم نه زیبا ام نه ...

قدم به قدم شروع کن.

توی جامعه باش تا ببینی بقیه هم از نزدیک اونقدری که تو فکر میکنی بزرگ نیستن.

یا یه مهارت یادبگیر یا برو دانشگاه. نه برای اینکه ارزشمندت کنه چون تو همینجوری هم ارزشمندی. به این دلایل: کار پیدا کنی و از لحاظ مالی مستقل بشی، وقتت زیادی آزاد نباشه که فکر و خیال منفی کنی و چند تا از استعدادهات رو رشد بدی تا ببینی که تو هم از بقیه کم نداری و میتونی.

برای افزایش عزت نفست تلاش کن: کتاب رشد و افزایش عزت نفس نوشته متیو مک کی رو بهر و تمریناتشو انجام بده.

دوست خوب پیدا کن. تا وقتی یه دوست خوب نداشته باشی متوجه بیفرهنگی قبلیا نمیشی. اونایی که بهت حس ناکافی بودن میدن رو بریز دور و سعی کن دوست باشخصیت و خوب پیدا کنی

اونقد ادم حاضرجوابی نیستم چیزی نمیتونم بگم سکوت میکنم فقط بعدش وقتی تنها میشم با رفتاری که باهام شده ...

وقتی کسی چیزی میگه که ناراحت میشی دنبال جواب دندان شکن نباش. فقط کافیه بگی:« این چه حرفیه؟»

با همین جلمله نشون میدی حق ندارن هرچی بگن و تو عکسالعمل نشون میدی و عقب میکشن. اگر عقب نکشیدن هم حذفشون کن.

قدم به قدم شروع کن. توی جامعه باش تا ببینی بقیه هم از نزدیک اونقدری که تو فکر میکنی بزرگ نیستن.یا یه ...

استرس و این حس های منفی دست پامو بستن میترسم گند بزنم میترسم از نگاهای پر از حرف شون میترسم بهم بگن چقد بیدست و پایی بخاطر همین از همه دوری میکنم نمیدونم

مرسی از اینکه وقت گذاشتی اینارو بهم گفتی🙏🏻❤️سعی میکنم بهتر بشم کتابارم میخونم امیدوارم حالم خوب بشه

استرس و این حس های منفی دست پامو بستن میترسم گند بزنم میترسم از نگاهای پر از حرف شون میترسم بهم بگن ...

تا نری بینشون این حسا از بین نمیره. منم یه زمانی همین بودم الان هزار درجه تغییر کردم. نه که عالی باشم ولی تغییرمو خیلیا به زبون میارن. الان فهمیدم چقدر المی به خودم سخت میگرفتم کاش خودمو بیشتر دوست داشتم