2777
2789
عنوان

نامزدم رفیق بازه ببینین من حساسم یا واقن دارن سو استفاده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 49 پست
اصالتا ترکم

بسیار عالی

میتونم بپرسم کدوم شهر؟

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پولداره هم باشگاه داره هم فست فوتی ازش کم نمیشه اونام کمک میکنن شلوغ ش دیگ چن سالشه

نه پولدار نیست

تا دو ماه پیش ماشین نداشت

باشگاه و مغازه اجاره این مال خودمون نیست که صب تا شب سگ دو میزنه میریزه تو حلق اقازاده ها که با پول ددی رسیدن اینجا

ازش چیزی کم نمیشه؟ ما رو وام ازدواجمون برای خوهنه گرفتن حساب باز کردیم

سه روز دیگه میره تو 26

خورشیدم شده عسلی دور نگات.

باهاش صحبت کن منطقی با ارامش ببین چی میگه،،، شاید بعداز ازدواج تونستی روش تاثیر بذاری و رفت امدها کم ...

من با رفت و امد ها اوکیم چون خودمم با دوستام خیلی صمیمیم به شرطی که دوطرفه باشه

اردبیل

به به شهر زیبایی دارین

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

اومدم پستا رو بخونم دیدم توی با داستان های نامزدت😅هم حق داری هم اونا دارن ازش سو استفاده میکنن دیگ

متوجه منظورت نشدم خوب سوال دام دیگه چیکار کنم

اصن قلبم میسوزه برا مظلومیت این بچه

یکی از سواستفاده گرا همین داداش و پپسرخاله خودمن

نه پولدار نیست تا دو ماه پیش ماشین نداشت باشگاه و مغازه اجاره این مال خودمون نیست که صب تا شب سگ دو ...

عزیزم ببخشید من فک کردم برای خودشه گفتم پولداره چیزی کم نمیشه سخت نگیر اونام قدر میدونن کمک دستش میشن وقتی پولدار نیس نه حق داری که حرص میخوری باید شئور دوستاش برسه پول بدن و وقت رفیق بازیش نیس الان باهاش صحبت کن بدون دعوا و اینا بگو که نمیخوام دوستاتو از دست بدی میخوام برای زندگیمون تلاش کنی و هدفت خودمون باشه اگه عادت بده دوستاشو به مفت خوری و درآمد نداشته باشه نمیتونید پیشرفت کنید

عزیزم ببخشید من فک کردم برای خودشه گفتم پولداره چیزی کم نمیشه سخت نگیر اونام قدر میدونن کمک دستش میش ...

ای خدا من فکر میکردم برا ازدواج عشق کافیه

من نیازی به پولش ندارم ولی دلم برا خودش خیلی میسوزهههه

حالا قراره باغ دوستشو برا عروسیمون گل بزنیم دیگه نرتیکه سوارش میشه

اینم که یکی لطف بهش کرد باید همه جوره برگردونه

اخه بگو نونت کم ابت کم این دوستا رو از کجا میاری تو تصور کننننن دوستاش دراومدشون ماهیانه کمتر از صد تومن نمیاد به پول پول نمیگن حالا بچه تر که بود اونا یذره کمکش کردن دست و پا بگیره الان دارن میچاپنش

ای خدا من فکر میکردم برا ازدواج عشق کافیه من نیازی به پولش ندارم ولی دلم برا خودش خیلی میسوزهههه حال ...

چن وقته نامزدید؟

نه دلت برای خودتم بسوزه ایشون کار میکنه فکر نمیکنه زحمت میکشه باید حساب کتاب داشته باشه با دوستاش هیچ کس با دست و دلبازی زیادی پولدار نشده

متوجه منظورت نشدم خوب سوال دام دیگه چیکار کنم اصن قلبم میسوزه برا مظلومیت این بچه یکی از سواستفاده گ ...

ولش

میدونم عزیزم این سایتم برا همینه

یجور بهش بگو دیگ زن گرفتی سمت دوست و رفیق نرو حتی اون دوتا

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

کار مردونه؟بزار تو گل گیر کنه مردونه رو هم میفهمه

شوهر منم رفیق بازه ولی اینجوری تاحالا نزاشته کسی ازش سواستفاده کنه

به مادرش بگو که مامانش از طرف خودش گوشزد کنه

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند