2777
2789
عنوان

زنداداشم ناراحت شد یعنی

112 بازدید | 8 پست

داشتن با مامان بابام فیلم میدیدن به شوخی گفتم که ای خدا مامان بابا زن داداشمم شبیه خودشون کردن

جدا قصد بدی نداشتم داره اتفاقا خوشمم میاد واقعا وقتی باهم فیلم میبینن و اصلا ایده خودمم بود که فیلم بیینیم حالا من درس دارم نمیتونم فعلا.

مهمونه خونمون داداشم رفته بیرون بعد اینکه فیلم تموم شد رفت اتاق درو بست یعنی از حرف من ناراحت شد؟

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا،چیز بدی نگفتی

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نه حرف بدی نبودهمطمئنی از حرف تو ناراحت شدهیه وقتایی ادم ذهنش درگیره بقیه بد برداشت میکنن

نمیدونم راستش کلا هیچی نگفت من به مامانم گفتم نکنه ناراحت شد اینجوری کرد مامانمم هر طوری شده طرف اونه یه ساعته داره منو میکشه که آره تو بد حرف زدی و...😐 درحالیکه اصلا همون لحظه خودشم خندید

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

حالا خواستی بهش به خنده بگو از حرف من ناراحت شدی؟ همین حرفایی که اینجا گفتیو بهش بگو که اگه سو تفاهم ...

والا من از وقتی نامزد کرده تو خونه دارم به کارای کرده و نکردم عذر خواهی می میکنم درحالیکه اون کلی تیکه میندازه بهم و من چیزی نمیگم که زندگیشون بهم نخوره

هر چی باشه تا فردا خبرش بهم میرسه که آخرش من باید عذر خواهی کنم:)

نمیدونم راستش کلا هیچی نگفت من به مامانم گفتم نکنه ناراحت شد اینجوری کرد مامانمم هر طوری شده طرف اون ...

نه حرف شما کهاصلا بد نبوده. ولی یه وقتایی میبینی یه حرفی بی منظوره ولی طرف ناراحت میشه شایدم اصلا ناراحت نشده شما اینجوری فکر میکنید

نمیدونم راستش کلا هیچی نگفت من به مامانم گفتم نکنه ناراحت شد اینجوری کرد مامانمم هر طوری شده طرف اون ...

احتمالا ذهنش درگیر یه موضوع دیگس وگرنه اصلا یه درصد هم حرفت ناراحت کننده نبوده

حتی تیکه هم محسوب نمیشه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس