2777
2789

چند سال پیش وضع مالیمون خوب نبود یه اشتباهی کردیم برای ساخت خونه با پدرشوهرم شریک شدیم

یه زمین داشتیم پول گذاشتین ما و برادرشوهر. و پدر شوهر و یه اپارتمان سه طبقه ساختیم ، زمینش گرون بود و جای خوب شهر

الان در حدی پول داریم یه اپارتمان بخریم ، خانواده شوهرم بنظر میرسه اینو فهمیدن و قصد دارن کاری کنن ما به پای خودمون فرار کنیم و خونه رو بدن دخترشون

مثلا زنگ میزنن صدای دعواتون پایینه چکار میکنید در حالی که ما نشستیم و سکوت مطلق هست

روز بعدش یکم صدا اومده میبینم یکدفعه پدرشوهرم وسط پذیرایی ظاهر شده انگار منتظر بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه کردیم اونروز در خونه رو قفل نکردیم بی اجازه وارد شد ،گفت چی شده و داشت جو میداد منم گفتم زن و شوهریم دعوا میکنیم و خودمون مسائل رو حل میکنیم ، میگفت چی شده ، توقع داشت بهش بگیم ، گفتم موضوعی نیست که بگم ، اونم بهش برخورد مگه من نامحرمم

اشتباه کردیم اونروز در خونه رو قفل نکردیم بی اجازه وارد شد ،گفت چی شده و داشت جو میداد منم گفتم زن و ...

چطوری همین طوری میان تو خونه اتون. قفل و در و پیکر نداره؟

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

مگه طبقه ای که نشستید به نامتون نیست چون شریک شدید ؟ اگر هست که بدین اجاره برین جای دیگه

بنام نیست متاسفانه

تازه مهریه مادرشوهرم بالاست ، یکی دو بار با پدرشوهرم دعواش شده گفته همتون رو از خونه ها میکنم بیرون ، چشم دیدن ما رو نداره

شما بودین قید اون پول خرج شده رو می زدین و فرار میکردین یا مقاومت میکردین

یا میدادم اجاره و میرفتم

یا میموندم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜