2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم دیگه کم کم دارن اذیت میکنن تا ما فرار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 52 پست
خودتون بی عقلی کردین پول گزاشتین بدون سند خونه اونا ساختین

دوران عقد به ما هم همین می گفتن بعد به شوهرم گفتم اگه طبقه بالا رو ساختی بابات نصف خونه رو می زنه به نامت. گفت فکر نکنم! گفتم ازش بپرس. گفت روم نمی شه بگم. گفتم پس ولش کن. هم پول می دیم هم در حد یه مستاجر باقی می مونیم که بعد چند سال با منت از خونه پرتمون می کنند بیرون!

دیگه خودش هم دید تقریبا همینه! اصلا باباش حرفی از به نام زدن نمی زد!

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هم اندازه ارزش همون خونه که الان نشستن بهشون بده

فکر کردی همچین ادم هایی قبول می کنند؟ اصلا به این مقدار پول دارند؟ حاضرن از طلا و پس انداز و راحتی اشون بگذرند که تمام و کمال پول پسرشون بدن؟ اگه به حق می خواستن بدن لزومی به این بهونه گیری ها و اذیت کردن ها نداشتن!

به ما میگفتن به نام هر کس میکنیم بعد مادرشوهرم دلش نیومد به نام کنه

دیگه همینه با این کارها می خوان اختیار بچه هاشون تو دست خودشون داشته باشند

الان هر کاری هم به سر شما میارن زبونتون کوتاه هست

من که ازشون نمیگذرم ، دخترشون هنوز مجرده دلشون میخواد پسرا برن تا یه زمانی خانم ازدواج کرد خونه بدن ...

بگو هنوز نه به داره نه به باره

بزار اول دخترت شوهر کنه بعد اگه داماده قبول کرد که بیاد با شما بشینه برید تو فکر بیرون کردن عروس و پسرتون

دیگه همینه با این کارها می خوان اختیار بچه هاشون تو دست خودشون داشته باشندالان هر کاری هم به سر شما ...

خیلی حرفه ، وسط دعوای زن و شوهری بپری بالا بگی ترسیدم همو بزنین و بکشین ، یه مشاجره ساده و خیلی کوتاه ، در حدی که باید تو پله ها باشی تا بشنوی ، ما سالها شهر دیگه دور از خانواده ها زندگی کردیم اما دست رو هم بلند نکردیم

بگو هنوز نه به داره نه به باره بزار اول دخترت شوهر کنه بعد اگه داماده قبول کرد که بیاد با شما بشینه ...

مستقیم نمیگن اما به شوهرم گفته بودن خواهرتون هم سهمی داره از خونه ، ما هم حرفی نداریم اما خودمون خرج کردیم باید حداقل ۶ سال بشینیم ، ما تازه دو سال اومدیم زورشون میاد ، اکر نمیخواستن چرا خودشون پیشنهاد دادن

خیلی حرفه ، وسط دعوای زن و شوهری بپری بالا بگی ترسیدم همو بزنین و بکشین ، یه مشاجره ساده و خیلی کوتا ...

دیگه به شوهرت بگو. اگه بحثی داری بیا آروم صحبت کنیم تا بابات بهونه نکنه ما رو بیرون کنه (بزار خودش بفهمه که پدرش دنبال بهونه هست که پشتش خالی کنه )

بعد از اینم سعی کن فقط طلا بخری و پس انداز کنید. چون در نهایت انقدر اذیتتون می کنند تا جمع کنید برید! حداقل پول تو دستتون داشته باشید

مستقیم نمیگن اما به شوهرم گفته بودن خواهرتون هم سهمی داره از خونه ، ما هم حرفی نداریم اما خودمون خرج ...

اونی که هیچی خرج نکرده و زحمتی نکشیده سهمش از شما بیشتر هست.

بگو از طبقه خودتون بزنید به نامش نه از حق ما

دیگه به شوهرت بگو. اگه بحثی داری بیا آروم صحبت کنیم تا بابات بهونه نکنه ما رو بیرون کنه (بزار خودش ب ...

منم همین کارو میکنم فقط درامد رو تبدیل به طلا میکنم

پدرشوهرم آدم خوبیه ، میدونی مادرشوهرم چشم دیدن خوشی عروس نداره