2777
2789

من هیچوقت نمیخام کارماشو پس بدی،

فقط از خدا میخام عقلت بیاد سرجاش،بفهمی چیکار کردی با زندگیو قلب و روح یه مادر...

من بخشیدمت اما بعید میدونم خدا ببخشتت..

زنگ میزنی به مامانم شر و ور میگی؟دروغ از مودت میبافی؟چیزایی که حس کردیو با اطمینان به مامانم میگی؟تو عقلم داری؟خیر سرت مدیر یکی از ۳تا مدرسه ی تاپ شهری...،،،یعنی انقد عقلت نمیرسه؟؟

زنگ میزنی میگی میترسم با دخترت حرف بزنم خودشو بکشه،ما تا میایم باهاش حرف میزنیم تهدیدیمون میکنه که خودمو میکشم؟؟؟د آخع پلشتتتتت من کی همچین جمله ای به کار بردم تو این دوسالی که تو این خراب شده دارم درس میخونم؟؟چی در میای به مامان من میگی؟من کی تاحالا همچین شر و وری از دهنم درومده؟؟

بخدا نمیدونم زنگ زده چیچرت و پرت به مامانم گفته که مامانم دیگه حاضر نیست یککک لحظه منو تنها بزاره تو خونههه منی که تا دیروزش سه روز تنها میموندم تو خونه...

چیکار کردی با روح و روان مامانم که تا دو دیقه میرم حموم هی در میزنه سوالای چرت و پرت ازم میپرسه که فقط مطمئن شه حالم خوبه؟

چیکار کردی لعنتیییی؟

امیدوارم تقاصشو پس ندی...چون این فقط نصف بلاهایی بود که سر منو خانوادم آوردی...

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

به مامانت بگو که همچین چیزی نگفتی

مامانت گناه داره زن بیچاره اینجوری استرس بکشه

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان امان امان از دست عدم تربیت عوامل آموزش و پرورش

پیر شدم از دست اینجور افراد

اول باید مدیر تربیت شود بعد دانش آموز

مدیر باید خودش را کنار دانش آموز قرار دهد

من در کنار تو ام

مشکل تو مشکل منه

ناراحتی تو نارحتی منه

امیدوارم بقیه عوامل مدارس درست عمل کنن

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

به مامانت بگو که همچین چیزی نگفتی مامانت گناه داره زن بیچاره اینجوری استرس بکشه

بخدا بهش گفتم

ولی اثر نمیذاره روش حرفام...

معلوم نیست چجوری باهاش حرف زده.

بخدا ظهر خاستم قرص معده بخورم نمیذاشت میگفت نهههه,,به زور یدونه ازش گرفتم

تمام قرصامم ازم گرفته،،من همیشه قرص قلب و مسکن قوی و قرص معده و اینا پیش خودم داشتممم،ولی مامانم همشونو گرفت ازمممم

الهی بمیرم براش

امان امان امان از دست عدم تربیت عوامل آموزش و پرورش پیر شدم از دست اینجور افراد اول باید مدیر تربیت ...

هعیییی دست نزار رو دلم که خونهههه

همشون لنگه ی همن

بحدا باید تو تیمارستان بستری شه

همین چهارشنبه معاون بهم گفت برو به مدیر یه چیزی بگو رفتم بهش بگم یه دختری پیشش بود تا من خواستم حرف بزنم دختره بهم گفت خفه شو بعد رفت تو دفتر مدیر هیچی بهش نگفت منم موندم منتظر ببینم با کی بود خفه شو دیدم رفیقش پریدم بهم گفت با رفیق منی بعد منم جوابشو دادم دیدم مدیر اومد دستمو گرفت بردم بیرون زد تو صورتم😐😂😂

همین چهارشنبه معاون بهم گفت برو به مدیر یه چیزی بگو رفتم بهش بگم یه دختری پیشش بود تا من خواستم حرف ...

وای🤣💔

نه این یکی فقط دست بزن نداره خداروشکررر